Çok şey kaçırmışsın evlat. GGSel hayattır. Girip kendin bakmalısınGgsel ne
En azından random atmıyorum.Tövbe yarabbim. Neye çattım. Lskflsşskşs
Evlat xD![]()
Ne alaka şimdi.En azından random atmıyorum.
2. El demeyelim de "Kullanılmış" hesapları satıyorlar diyelim, hikayeli oyunlarda offline moda alıp oynamanı istiyorlar çünkü tek sattığı kişi asla sen olmuyorsun.Ne alaka şimdi.
Neyse, ggsel nedir? Baktım da anlamadım. Resmi satış platformu mu? İkinci el oyun (ne dediğimi bilmiyorum) satış platformu mu, licensed account falan diyor. Güvenilir mi?
Licensed account ne demek. Yani ikinci el mi demek
Pek güvenemedim.2. El demeyelim de "Kullanılmış" hesapları satıyorlar diyelim, hikayeli oyunlarda offline moda alıp oynamanı istiyorlar çünkü tek sattığı kişi asla sen olmuyorsun.
Resmi satış platformu değil hesap satış platformu bazıları Key olarakta satıyor ama bil ki ucuza key değil hesap satıyorlardır.
GGSel sadece bir platform bizim N11-Gittigidiyor gibi sitelerin mantığıyla işliyor.
Kendisi satıcı değil içerisinde bir sürü satıcı barındırıyor ve alırken her zaman en dikkat edilmesi gereken nokta Warranty yazması ve süresi.
Hesap gittiğinde satıcıdan yenisini istemek için garantiye ihtiyacın var.
85'den fazla alışverişim oldu, MC Pre ve istediğim oyunları daha doğrusu bitirip bir daha yüzüne bakmayacağım oyunları buradan alıyorum.Pek güvenemedim.
Baktım da rdr2 yi 186 ruble yani 20 liraya satıyorlar.85'den fazla alışverişim oldu, MC Pre ve istediğim oyunları daha doğrusu bitirip bir daha yüzüne bakmayacağım oyunları buradan alıyorum.
Warranty sanırım yok ama steam şifresini falan değiştirilmiyor sanırım, oynayıp bitirmene yetecek kadar süre sende kalır sonra hesap gidebilir. Yenisini istediğinde tekrar verirler sanırım, aldıktan sonra yakın tarih içerisindeyse.Baktım da rdr2 yi 186 ruble yani 20 liraya satıyorlar.
![]()
Satın almak hesap STEAM Red Dead Redemption 2 Licensed Account RDR 2
Satın hesap STEAM Red Dead Redemption 2 Licensed Account RDR 2 güvenilir bir satıcıdan PROMARKET88 default.с гарантией сделки и отзывами! Моментальная доставка, скидка до конца недели! Заходите прямо сейчасggsel.com
Bu güvenli mi?
Warranty şeysi bunda var mı? Nerde yazması gerekiyor