Fen lisesimi yoksa meslek lisesimi?

Fen lisesini kazanacak kafam varsa meslek lisesine gider okul birincisi olurum.

Anadolu'da okuyorum şunu diyebilirim ; zorlama yok bir şey yok (12. Sınıf olana kadar ) her şey öğrencilere kalmış takdir alan da var zar zor geçen de.

Anadolu'da okuyorum şunu diyebilirim ; zorlama yok bir şey yok (12. Sınıf olana kadar ) her şey öğrencilere kalmış takdir alan da var zar zor geçen de.
Şuan ki mesajlara göre anadolu en iyisi gibi ilerde eğitim sistemi değişirse bakarız.

Şuan ki mesajlara göre anadolu en iyisi gibi ilerde eğitim sistemi değişirse bakarız.
Bence ortalamanı yüksek tutup bir anadolu lisesine git ordan üniversitede yazılım mühendisliği oku bir kaç sirkete çalısırsın sonra büyük sirketlere girebilirsin suan linkedinden bakdım kuveytürk koç otokar turkcell vakıf katılım gibi şirketler yazılım mühendisi ariyor orta düzey bilgi ariyorlar bu sirketlerde ilerledikden sonra almanyada çalısabilirsin ortalama 2500-3000 euro arası aliyorlar.

Bence ortalamanı yüksek tutup bir anadolu lisesine git ordan üniversitede yazılım mühendisliği oku bir kaç sirkete çalısırsın sonra büyük sirketlere girebilirsin suan linkedinden bakdım kuveytürk koç otokar gibi şirketler yazılım mühendisi ariyor orta düzey bilgi ariyorlar bu sirketlerde ilerledikden sonra almanyada çalısabilirsin ortalama 2500-3000 euro arası aliyorlar.
Almanca umarım zor değildir.

Normalde fen lisesi derdim ama ablamın ders çalışma saatine ve çözdüğü sorularına baktıktan sonra......

Normalde fen lisesi derdim ama ablamın ders çalışma saatine ve çözdüğü sorularına baktıktan sonra......
Ablanın şuan işkence çektiğini ve şuan soru çözdüğünü düşünüyorum doğrumudur kral?

Geri