HDD/SSD to USB Dönüştürücüler

Reaksiyon skoru
15
Merhaba Arkadaşlar Aranızda Bu Cihazı Kullanan Varmı Acil Lazım Olduğu Ve Çoğu Sayfanın Onaylaması Gerektiği İçin Buraya Yazdım Kusura Bakmayın

1587325476737.webp

Teşekkürler İyi Forumlar :)

Bunu kullandım ama usb 2.0 bunlar. Bunu yerine üzerine biraz daha koyup usb 3.0 destekli olanları tercih edebilirsin.

Bunu kullandım ama usb 2.0 bunlar. Bunu yerine üzerine biraz daha koyup usb 3.0 destekli olanları tercih edebilirsin.
Yani Kral Diyorsun ki Bunlar İşe Yarıyor Çalışıyorlar
Zaten Resim Temsili Kral 3.0 Almam Şart Zaten
Teşekkürler Kral :)

Boyle yapinca direk calisiyormu harddisk ben bunlari ilk defa gordum psuya baglamamiz gerekmiyormu hddyi

2 tane usb var birisi ile elektrik çekiyor diğeri ile veri. bunların kutulu versiyonları var onlarda aynı mantık ile çalışıyor.
performans kaybı olmaz kaliteli bir converter aldığınız sürece...

Dostum harf disk kasaları var onlardan al direk USB ile kullanıyorsun bende var çok rahat

Ekler

• IMG_20200419_231321.webp
    IMG_20200419_231321.webp
    681.1 KB · Hit: 78
2 tane usb var birisi ile elektrik çekiyor diğeri ile veri. bunların kutulu versiyonları var onlarda aynı mantık ile çalışıyor.
Hocam cok iyiymis tesekkurler birsey daha ogrenmis oldum sagolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum harf disk kasaları var onlardan al direk USB ile kullanıyorsun bende var çok rahat
Hernagi bir linki varmi ornek olarak atabilirmisin

Aynen ve bir de onlarda tek giriş oluyor hem kötü bir görünüde oluşturmamış oluyor onlarıda bir incele istersen knk

Teşekkür Ederim Arkadaşlar.
Ben Bunu Daha Çok Bana Gelen Arkadaşların HDD/SSD Sini Biçimlendirk İçin Kasayı Söküp Takmak İstemediğim İçin İstiyordum.
Sayenizde Kafamda Bir Soru İşareti Kalmadı.
Teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri