GeForce Now'ın Yerlisi Geliyor!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bugün son gelen donanımlarla GeForce Now'ın türk versiyonunu Beta olarak kullanıma sunuyoruz :)

Sunucular Türkiye'de olduğu için gecikme gayet düşük, veri sıkıştırma ile rahatlıkla 8Mbps internet ile kullanılabiliyor.

Önerilerinizi, sorularınızı, istediğiniz özellikleri bekliyorum :)
Güzel bir girişim tebrik ederim ancak 1mbps İnterneti bunu sevdi 😅 bu aradakullanıcı limiti kaç?

Evet, ileride ücretsiz ve ücretli paketler olabilir.
merak ettiğim bir şey var sonuçta bunu kullanabilmemiz için isminide bilmemiz lazım isim olarak ne düşündünüz reklam felan sıkıntısı olcagını düşünmüyorum

Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel bir girişim tebrik ederim ancak 1mbps İnterneti bunu sevdi 😅 bu aradakullanıcı limiti kaç?
Şuanda 5400 kullanıcıya kadar sorunsuz çalışabilecek donanımız ve ağ altyapımız mevcut :)

merak ettiğim bir şey var sonuçta bunu kullanabilmemiz için isminide bilmemiz lazım isim olarak ne düşündünüz reklam felan sıkıntısı olcagını düşünmüyorum
Wonfe ismi altında bu hizmeti sunacağız. Hizmet ismi Wonfe Crazy olacak.

Evet.

Şuanda 5400 kullanıcıya kadar sorunsuz çalışabilecek donanımız ve ağ altyapımız mevcut :)

Allah yolunuzu açık etsin böyle girişimlere ihtiyacımız var

Evet.

bu akşam saatlerinde beta aktif demişsiniz bu ismi arattığımızda bir sitemi olucak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,567
Üyeler
173,831
Son üye
ThecMis
Geri