haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
5500XT 4GB'da genel olarak 1650S'i geçiyor ama 1-2 FPS ile yani eşit 5500XT 8GB 1660S ile 1660 arası.
intel pentumu ve ekran kartı olmayan ben nolcam940MX kullanan bne ;(
Neden? Bunu AMD fanları dışında kimse demez.ben amd fanboyu değilim fakat 1650s yerine 5500xt 4 gb tercih ederim
Test 1 sene öncesine ait, daha güncel testlere bakmanı öneririm.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
CPU kısmında yanlış diye biliyorum da GPU'da da mı yanlış
neden 5500xt diğerleri kadar sorunlu bir kart olmaması ve performansda bir iki tık daha iyi olması ve bunu sadece fanlar demez ki ben amd intel yada nvidia fanboyu değilimNeden? Bunu AMD fanları dışında kimse demez.
yalnız değilisin940MX kullanan bne ;(
RX 5500XT alana kulaklık mı veriyorlar ?Beleş kulaklık için gtx1650s yerine rx5500xt 4gb ı seçtım memnunum
Genel algı mı bilmiyorum ama performans eşit iken ve 5500XT 4GB daha ucuz olmasına rağmen ve hatta bazı kartlarda 1650S ile soğukluk olarak geçse de herkes 1650S diyor onu ben de anlamadım.neden 5500xt diğerleri kadar sorunlu bir kart olmaması ve performansda bir iki tık daha iyi olması ve bunu sadece fanlar demez ki ben amd intel yada nvidia fanboyu değilim
Klasik nvidia fanboy algısı. amEdE ısInIRArkadaşlar 1650S ile 5500XT 8GB arasında kalıyorum. Amd driverlarındaki sorunlar düzelmiş. Fakat bu sorun yeniden ortaya çıkmayacak gibi bir şey yok. Nvidia ise şimdiye kadar sadece bir ara sorun olmuştu. O yüzden Nvidia almak bir tık daha mantıklı değişlmi. Pclerden çok anlayan bir abim ''Amd yeni nesil kartları ısınmıyormuş, hadi be ordan Amd bu her türlü kartı ısınır. '' dedi