Csgo'da kendimi nasıl geliştiririm ?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,499
Arkadaşlarımın arasında tek kötü oynayan benim. Bu yüzden hepsi bana sinirleniyor ve dışlıyor. Kendimi nasıl geliştiririm ?

Gunde 500kill en az misss aim

Oynadıkça oluyor. Video izleyip taktik ve vuruşları basit eğlencede dene smoke, flash vs. Kullanmayı öğren.
Aim lab da maçlara girmeden antrenman yap. Kafadan tekte vurmaya çalış tarama.

Arkadaşlarından kurtul, bir oyunu çok iyi oynamak için oynamazsın arkadaşlarınla zevk almak için oynarsın. Arkadaşlarım var oyun oynarken zevk alıyoruz bazen valorantta 30 adam vuruyoruz bazen 0/15 gidiyoruz ama sürekli eğlenip, gülüyoruz. Tavsiyem yeni arkadaşlar bul oyunda kötü oynadın diye dışlıyorlarsa onlar arkadaş değildir.

Daha çok oynamak, dm girmek, aim maplerinde aim kasmak en bilinen ve etkililer yapmıyorsan yaparsan etki eder. Ben yapmıyorum ama arkadaşlarım arasında en iyiyim çünkü 1 tane oynayan arkadaşım var xd

Aim-Botz ve FFA DM sunucularında oynayarak peek yerleri hakkında daha çok bilgi edinirsin ve birazda smoke,
popflash bilgin olması sonucu çok rahat faceit 7 levela çıkarsın.

Arkadaşlarından kurtul, bir oyunu çok iyi oynamak için oynamazsın arkadaşlarınla zevk almak için oynarsın. Arkadaşlarım var oyun oynarken zevk alıyoruz bazen valorantta 30 adam vuruyoruz bazen 0/15 gidiyoruz ama sürekli eğlenip, gülüyoruz. Tavsiyem yeni arkadaşlar bul oyunda kötü oynadın diye dışlıyorlarsa onlar arkadaş değildir.
Adam haklı

Katılıyorum.

Aim BotZ haritasını indirip aim çalış. Tabii sadece aim ile bitmiyor iş. Mapleri, maplerdeki smoke ve flash'ın nereye nasıl ne şekilde atılacağını, oyun bilgisi, harita bilgisi gibi gibi. İnternetten araştırabilirsin, sonuçta biz de annemizin karnından FACEIT 10 Lvl çıkmadık. ;)

Aim BotZ haritasını indirip aim çalış. Tabii sadece aim ile bitmiyor iş. Mapleri, maplerdeki smoke ve flash'ın nereye nasıl ne şekilde atılacağını, oyun bilgisi, harita bilgisi gibi gibi. İnternetten araştırabilirsin sonuçta biz de annemizin karnından FACEIT 10 Lvl çıkmadık. ;)
CS:GO yu bıraktımda meraktan soruyorum faceit 10lvl olmak için ne kadar emek verdin?

Geri