T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Ala karga sen olmalısın, birazdan görürsün gününüthe long dark kac gb bi bakayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
the long dark 7gb diyo onu alcam herhalde![]()
Ala karga sen olmalısın, birazdan görürsün gününüthe long dark kac gb bi bakayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
the long dark 7gb diyo onu alcam herhalde![]()
oyun alacam izin vermiyo adam illa witcher diyo diyom yer yok witcher diyoAla karga sen olmalısın, birazdan görürsün gününü![]()
2 3 şey siloyun alacam izin vermiyo adam illa witcher diyo diyom yer yok witcher diyo
1tb hdd alim daha iyi2 3 şey sil![]()
Zaten gelişikki. RTX 3080/6800XT arasında 8-9 FPS RTX açıkken. DLSS saymıyorum çünkü DLSS RTX teknolojisine dahil değil.*geliştirene kadar.
Bana var ben alırım1tb HDD alim daha iyi![]()
RX6000 stokları bile bitti hani tek driver sorunu konusu yok. O işi geçti AMD.Nvidia rtx konusunda daha deneyimli olduğu için nvidia yı tercih ederdim.
Ayrıca tahminimce amd tarafında driver problemleri başgösterecek.
para mı verim sanaBana var ben alırım
RX6000 stokları bile bitti hani tek driver sorunu konusu yok. O işi geçti AMD.
Hee, mü'min ve gariban kardesine bi 300tl layık göremiyorsan... (!)para mı verim sana![]()
mü'min de mü'min heeeHee, mü'min ve gariban kardesine bi 300tl layık göremiyorsan... (!)
Tabi oğlum, günde 5 vakit namazın 7 vaktini kılıyorum bir kere!mü'min de mü'min heee![]()
![]()
salı günü gidiyon mu cuma namazınaTabi oğlum, günde 5 vakit namazın 7 vaktini kılıyorum bir kere!
En son geçen pazartesi cuma namazına gitmiştim öyle baktım kafam esdisalı günü gidiyon mu cuma namazına