hocam sizce kamerası nasıl yani orası korkutuyor beni iphonedan iyimidiFiyat çok önemli değilse s25 ultra.
17 Pro ile arasında fark ne kadar bilmem ama 16 plus'tan daha iyidirhocam sizce kamerası nasıl yani orası korkutuyor beni iphonedan iyimidi
hocam 100k ya çıkmak istemiyorum 100kya 256 gb alabiliyorum şimdi 80k ya 1tb alıcağım pişman olurmuyum sizceS25 Ultra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
17 Pro ile arasında fark ne kadar bilmem ama 16 plus'tan daha iyidir
Benim cahillik tuttu 256gb 100k 1tb 80k mı ?hocam 100k ya çıkmak istemiyorum 100kya 256 gb alabiliyorum şimdi 80k ya 1tb alıcağım pişman olurmuyum sizce
Hocam bahsettiğimiz telefon Samsungun mevcut en güçlü telefonu. Kamerası üzmez gibi düşünüyorum yine de sizin kararınız.hocam sizce kamerası nasıl yani orası korkutuyor beni iphonedan iyimidi
Normal çekimde kötü bence, düz 13 daha iyi duruyordu mesela ama dehşet iyi zoom yapıyor o ayrı, Apple Pro olmayanlar zoomda berbat hatta Pro elime geçti o bile Samsunga göre çok kötü. Ama ben bunlara takılmam normal çekerim diyen için iPhone iyidir, alacaksan 16 Plus alma bu arada düz 17 al.hocam sizce kamerası nasıl yani orası korkutuyor beni iphonedan iyimidi