EFFCALLVERS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 316
dostlar asus da bu stok hız için - nin altına kaç yazmam gerekiyor
Asus gerçekten bilmiyorum ama kendim 4.0GHZ 1.275V kullanıyorum.
tamamdır teşşekürler nasıl yazılacağını bulnaya çalışacağım wraith stealh ile en fazla 3.7 de 1.230 falan kullanmayı düşünüyorum kule tipi sipariş ettim ama daha gelmediAsus gerçekten bilmiyorum ama kendim 4.0GHZ 1.275V kullanıyorum.
Çoğu kişide bu değerler stabil çalışır.
Stealth ile 3.7 1.1V deneyin. O işlemci için çok güçsüz, voltaj az gelirse bios reset ata ata doğru voltaj değerini bulun.tamamdır teşşekürler nasıl yazılacağını bulnaya çalışacağım wraith stealh ile en fazla 3.7 de 1.230 falan kullanmayı düşünüyorum kule tipi sipariş ettim ama daha gelmedi
sorun olur mu voltaj yanlış olursaStealth ile 3.7 1.1V deneyin. O işlemci için çok güçsüz, voltaj az gelirse bios reset ata ata doğru voltaj değerini bulun.
teşekkür ederim yardımların içinStealth ile 3.7 1.1V deneyin. O işlemci için çok güçsüz, voltaj az gelirse bios reset ata ata doğru voltaj değerini bulun.
Sorun olmaz fazla voltaj işlemciyi yakar, düşük voltaj sisteme görüntü vermez.sorun olur mu voltaj yanlış olursa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim yardımların için
tammadır gecede az voltajdan sgörüntü gelmedi bios pili çıkarıp çalıştırdımSorun olmaz fazla voltaj işlemciyi yakar, düşük voltaj sisteme görüntü vermez.
Fazla voltaj aniden sistemi yakmaz. Güç altındayken falan filan ama bu da zor.
Görüntü gelmediği an direk bios reset atıyorsun eski değerlere geliyor.
Her zaman voltajı düşük tutmaya çalış, sıcaklıklara etkisi baya var.tammadır gecede az voltajdan sgörüntü gelmedi bios pili çıkarıp çalıştırdım
Cpu voltajı burada düşürüyom ama sağ da hala 1.4 deliricemHer zaman voltajı düşük tutmaya çalış, sıcaklıklara etkisi baya var.
Ryzen Master'da deneyebilirsin.Cpu voltajı burada düşürüyom ama sağ da hala 1.4 deliricem