iPhone 7 Sattıktan Sonra Yaşadıklarım.

sen ondansın derken?
iade kısmında bana arıza yapmadan 2200 e geri al dedi bende mantıken sattığım rakamın 100 200 altına alırım dedim 1 2 gün sonra cihaz arıza yapıp gelince bana atar yapıp arızalı haliyle 1900 e geri al dedi falan bir nevi beni keriz yerine koymaya çalıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sen ondansın derken?
yanlış anlaşılma olmasın yani :)

iade kısmında bana arıza yapmadan 2200 e geri al dedi bende mantıken sattığım rakamın 100 200 altına alırım dedim 1 2 gün sonra cihaz arıza yapıp gelince bana atar yapıp arızalı haliyle 1900 e geri al dedi falan bir nevi beni keriz yerine koymaya çalıştı

yanlış anlaşılma olmasın yani :)
he haklısın sen, ne yanlış anlaşılması neyseki akraba mesela benim akrabam valan olmasa neler olurdu neler biraz keriz yerine konulmuşsun :(

Böyle akraba düşman başına gerçekten kesin varya baba tarafı.

Böyle akraba düşman başına gerçekten kesin varya baba tarafı.
ahahha amin amin yüzyüze bakacak olmasam yapacaklarım belli elimiz kolumuz bağlı kötü ile kötü olmak istemiyorum

he haklısın sen, ne yanlış anlaşılması neyseki akraba mesela benim akrabam valan olmasa neler olurdu neler biraz keriz yerine konulmuşsun :(
akraba olması sıkıntı yoksa yapılacak şeyler belli yardımcı olmaya çalıştıkca üste çıkmaya calışıyor ama kendimi keriz yerine koydurtamam 5 e yapacak isek cihazı şimdi 10 a yapacağız

ahahha amin amin yüzyüze bakacak olmasam yapacaklarım belli elimiz kolumuz bağlı kötü ile kötü olmak istemiyorum

akraba olması sıkıntı yoksa yapılacak şeyler belli yardımcı olmaya çalıştıkca üste çıkmaya calışıyor ama kendimi keriz yerine koydurtamam 5 e yapacak isek cihazı şimdi 10 a yapacağız
Baba tarafı mı?

Çok belli baba tarafıyla aynı apartmanda yaşıyoruz yüzlerini şeytan görsün inşallah 1 yıl sonra falan taşıncaz.
neyse benimkiler yakın değil kendisi giresunda ben kocaelideyim :) yakınım da olsa neler olurdu düşünemiyorum

Arkadaşlar merhabalar bundan 3 ay önce tanıdığım güvendiğim bir hocamdan iphone 7 aldım kutulu faturalı vs. cihazın sorunu sadece batarya ve kasanın yamuk olması idi cihazın ekranının değiştiği bilgisini verdi faturası da duruyordu ben bu cihaza 1500 TL para verdim daha sonra bir yakın akrabam cihazı istedi benden 1900 TL ye kendisine sattım lakin kasanın yamuk olduğu ve pil sağlığının durumunu söyleyerek sattım. geçtiğimiz haftalarda cihazına batarya istedi yolladım deji max yüksek kapasiteli bir batarya, kişiliğine güvenmediğim bir teknik serviste değiştirtmiş lakin cihaza çöp vs demiş anakartı işlemli, anakart değişmiş, vs vs ama işlemsiz olduğuna adım kadar eminim neyse daha sonra ortalama 3 gün sonra beni aradı telefon reset atıyor açılmıyor diye ben de yolla bakalım dedim cihaz bana geldi lakin cpu kapağı sökülmüştü , biz reset sorununu hallettik ardından basebandda sıkıntı çıktı şimdi onu da hallediyoruz. Bana şunu diyor telefonu geri al vs bana çöp telefon sattınız lakin öyle bir durum yok kendisi ısrarla satın almak istedi ve farklı serviste işlem görmüş ki görmemiş olsa bile 3 ay geçmiş bu durumda ne yapmamı önerirsiniz bana ?
yeminlen bir noktadan onra okuyamadım üşendim
sdadsadas

neyse benimkiler yakın değil kendisi giresunda ben kocaelideyim :) yakınım da olsa neler olurdu düşünemiyorum
Bizim de şimdi en üst katta korona belirtisi diye ambulansla hasteneye götürdüler üst katta koronayı yeni atlatmıştı :(

yeminlen bir noktadan onra okuyamadım üşendim
sdadsadas
yazarken bende de aynısı oldu ama olayı baştan sona düzgün anlatmam lazımdı

Bizim de şimdi en üst katta korona belirtisi diye ambulansla hasteneye götürdüler üst katta koronayı yeni atlatmıştı :(
geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri