Numpad olmayan klavye önerisi

Reaksiyon skoru
189
Bütçe
250
Merhabalar masam biraz küçük mouse sürekli klavyeye ve kasaya çarpıyor numpad bölümü bulunmayan bir klavye önerir misiniz lütfen bütçem en fazla 300tl

Hocam size tavsiyem klavyeyi düşürün kulaklığı arttırın.
Haklısınız fakat masam küçük numpadsiz klavye almak zorundayım mouse u istediğim gibi kullanamıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoşuma gitti şuan aklımda olan tek klavye bakalım bu fiyat bandında daha iyilerini bulabilecekmiyim yorum için teşekkürler

Haklısınız fakat masam küçük numpadsiz klavye almak zorundayım mouse u istediğim gibi kullanamıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoşuma gitti şuan aklımda olan tek klavye bakalım bu fiyat bandında daha iyilerini bulabilecekmiyim yorum için teşekkürler
TKL klavye olarak daha iyisini bulamazsınız fabrikasyon tr yapısına sahip bir tkl klavye,
Yurt dışında falan var, redragon rampage gamepower gibi markalardan cok daha iyi ona göre yani fakat sesli bir klavye :)

TKL klavye olarak daha iyisini bulamazsınız fabrikasyon tr yapısına sahip bir tkl klavye,
Yurt dışında falan var, redragon rampage gamepower gibi markalardan cok daha iyi ona göre yani fakat sesli bir klavye :)
Kırmızı switch bulamaz mıyız blue switchten çok sıkıldım artık çok ses yapıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,792
Üyeler
186,543
Son üye
Speeddd
Geri