Kursat9606
80+
- Reaksiyon skoru
- 189
- Bütçe
- 250
Merhabalar masam biraz küçük mouse sürekli klavyeye ve kasaya çarpıyor numpad bölümü bulunmayan bir klavye önerir misiniz lütfen bütçem en fazla 300tl
Merhaba stok bulunmuyor maalesef
Stok yok maalesefEpicanın önerdiğini alın ama biraz sesli.
Merhaba stok bulunmuyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stok yok maalesef![]()
Bütçemi daha fazla arttıramıyorum maalesef 200 tl kulaklık bütçem var birde üstüne çıkarsam kulaklık çok kötü bir şey olur
Hocam size tavsiyem klavyeyi düşürün kulaklığı arttırın.Bütçemi daha fazla arttıramıyorum maalesef 200 TL kulaklık bütçem var birde üstüne çıkarsam kulaklık çok kötü bir şey olur![]()
Haklısınız fakat masam küçük numpadsiz klavye almak zorundayım mouse u istediğim gibi kullanamıyorumHocam size tavsiyem klavyeyi düşürün kulaklığı arttırın.
Hoşuma gitti şuan aklımda olan tek klavye bakalım bu fiyat bandında daha iyilerini bulabilecekmiyim yorum için teşekkürlerBunu alın fakat RGB değil
Redragon K552 KUMARA Kırmızı LED'li Mekanik Klavye | Game Garaj
TKL klavye olarak daha iyisini bulamazsınız fabrikasyon tr yapısına sahip bir tkl klavye,Haklısınız fakat masam küçük numpadsiz klavye almak zorundayım mouse u istediğim gibi kullanamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hoşuma gitti şuan aklımda olan tek klavye bakalım bu fiyat bandında daha iyilerini bulabilecekmiyim yorum için teşekkürler
Kırmızı switch bulamaz mıyız blue switchten çok sıkıldım artık çok ses yapıyorTKL klavye olarak daha iyisini bulamazsınız fabrikasyon tr yapısına sahip bir tkl klavye,
Yurt dışında falan var, redragon rampage gamepower gibi markalardan cok daha iyi ona göre yani fakat sesli bir klavye![]()
Yurt dışında var sadece TKL red switchKırmızı switch bulamaz mıyız blue switchten çok sıkıldım artık çok ses yapıyor![]()