Taahhütümü İptal Edeyim Mi?

dutemo

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
31,876
Aylık 59 tl fatura ödüyorum türkcellde. Nisan ayında taahhüt bitiyor. Şuan iptal etmek istesem 179 tl ödeme çıkıyor. Vodafone da daha iyi paket 35 tl sizce iptal edeyim mi şimdi yoksa bitmesini mi bekleyim?

Aylık 59 TL fatura ödüyorum türkcellde. Nisan ayında taahhüt bitiyor. Şuan iptal etmek istesem 179 TL ödeme çıkıyor. Vodafone da daha iyi paket 35 TL sizce iptal edeyim mi şimdi yoksa bitmesini mi bekleyim?
Kac ay kaldi bitmesine tahutun

4 ay daha odersen 236 tl oducen eger memnun degilsen cik daha az 179 tl verip istedin pakete gecersin sonra daha iyi olur

Size şunu söyleyeyim, Turkcell'Den vodafone'a geçtim. O kadar pişmanım ki anlatamam. Turkcell'de 60-70 mbps down ile rahat rahat kullanıyordum. Ve her yerde çekiyor. Vodafone'da oraya gittim yok ses bozuldu şuraya gittim internet gitti. Turkcell hem hız olarak hem sunduğu +lar olarak daha iyi.

179 TL verip 35 TL'lik pakete geçerseniz ödediğiniz 179 TL 7.5 ay'da kendini kapatıyor işte
Anladım. Beklemem daha mantıklı o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size şunu söyleyeyim, Turkcell'Den vodafone'a geçtim. O kadar pişmanım ki anlatamam. Turkcell'de 60-70 mbps down ile rahat rahat kullanıyordum. Ve her yerde çekiyor. Vodafone'da oraya gittim yok ses bozuldu şuraya gittim internet gitti. Turkcell hem hız olarak hem sunduğu +lar olarak daha iyi.
Ama parası da güzel.

Geri