Değil. Fakat klavye ile ilgili olanlar hangileri bilmiyorum. Touchpad ve Dell yazanları yükleyin isterseniz.Listedeki tüm sürücüleri yüklemem gereklimi
Hemen yüklediniz mi? 10 dakika da bitecek bir liste değil. Gündüz sakin sakin bakarsınız. O liste de otomatik güncelleme yapan bir program var. "Dell Update Application for Windows 10" Basit bir sorun saatlerce uğraştırabilir. Hayırlı günler.Dediklerinizi yaptım ama bir değişen olmadı. Teşekkür ederim.
Hemen yüklediniz mi?
Ama sadece klavyeyle ilgili olanlarını yükledimHemen yüklediniz mi? 10 dakika da bitecek bir liste değil. Gündüz sakin sakin bakarsınız. O liste de otomatik güncelleme yapan bir program var. "Dell Update Application for Windows 10" Basit bir sorun saatlerce uğraştırabilir. Hayırlı günler.
Harici klavye ile çalışması lazım. Laptopun üzerindeki klavyeyi devre dışı bırakmak, ya da kablosunu çıkartmak lazım. O klavye de sorun varsa, harici klavyenin düzgün çalışmasına engel olur.Evet ama bir değişen yok.
Aygıt yöneticisi üzerinden tüm klavyeleri devre dışı bıraktım ondan sonra harici klavye taktım.Harici klavye ile çalışması lazım. Laptopun üzerindeki klavyeyi devre dışı bırakmak, ya da kablosunu çıkartmak lazım. O klavye de sorun varsa, harici klavyenin düzgün çalışmasına engel olur.
Olmadı mı?Aygıt yöneticisi üzerinden tüm klavyeleri devre dışı bıraktım ondan sonra harici klavye taktım.
Hayır olmadı