Cyberpunk 2077 çevirideki rezillik

Dostum oyunda zaten kelime hataları var çeviride bunu bir kenara koyalım Prellous Futur boktan gelecek anlamına geliyor bunu da bir kenara koyalım fransızcasını ne yapacaksın
Dostum niye o zaman İstikbal Göklerdedir sözüne gönderme yaptılar durumuna gelirsek dostum İstikbal sözcüğünün kelimesinin her kullanıldığı yerde biz İstikbal göklerdedire göndermemi yapılmış diyeceğiz adam türkçeye uygun olur diye o kelimeyi kullanmak istemiştir ve koymuştur sonuçta kelimenin anlamı gelecek demek ki oyunda türkçeye uyarlanmış bir sürü kelime var geçen mesela Eyvallah dedi benim karakter ne alakası var ingilizcesi öyle mi değil ama o işi samimi ve güzel yapmak için o şekilde çevirmişler
Mizah olayına gelirsek bunun mizahı yapılırsa bu kara mizah olur dostum ben de zaten ortada mizahlık bir durum yok bence dememin sebebi bence bunu kara mizah yapmak için yapmamış olması
Türkçe F klavye olayına gelirsek bir arkadaş forumda emin değilim bu konudan ben bahsedince yazarların Türkçe F klavye kullandığını söylemişti ama benim bu konuda bir fikrim yada bilgim yok
1607856633504.png

1607856650467.png

Bahsettiğim Çeviri bu.
Ben her istikbal kelimesinde İstikbal Göklerdedir aklımıza gelecek demedim? Bunu da iddia etmedim.
Ama sen istikbal g*tlerdedir yazarsan İstikbal Göklerdedir sözüne gönderme yapmıs olursun. Bunun baska bir acıklaması olamaz. Ben de başka kelimelerle bunu izah etseydi diyorum. Bunu neden savunuyorsun? Savunulacak bir yanı yok.

Az önce benim konuyu kilitlediler :) Nerede canı sıkılan varsa milli değerlerine saygı duymayan varsa sallıyordu benim konu da. Bakalım bu konu ne zaman kilitlenecek.
o konu senin saygısızca konuşman yüzünden kavga ile sonuçlandığı için kapandı burda insanlar kendi fikirleri ile tartışıyor o yüzden kapanıcağını sanmıyorum :)

o konu senin saygısızca konuşman yüzünden kavga ile sonuçlandığı için kapandı burda insanlar kendi fikirleri ile tartışıyor o yüzden kapanıcağını sanmıyorum :)

Saygısızca mı? Yorumları okumadın galiba saçma sapan bir sürü cevap vardı ben hep sakin yazdım saygısızca bir şey yazmadım orada.

Az önce benim konuyu kilitlediler :) Nerede canı sıkılan varsa milli değerlerine saygı duymayan varsa sallıyordu benim konu da. Bakalım bu konu ne zaman kilitlenecek.
TerbiyesizLİNK

Saygısızca mı? Yorumları okumadın galiba saçma sapan bir sürü cevap vardı ben hep sakin yazdım saygısızca bir şey yazmadım orada.
Bir sürü yazdın, boş yapma.

"Kaybol"
"Parmak arası terlik hareketi" (Uyarı yememek için değiştirmiş bir de. :D)

Hatırladıklarım bunlar, daha bir sürü vardı aşağıladığın ve hakaret ettiğin mesajın.

Bir sürü yazdın, boş yapma.

"Kaybol"
"Parmak arası terlik hareketi" (Uyarı yememek için değiştirmiş bir de. :D)

Hatırladıklarım bunlar, daha bir sürü vardı aşağıladığın ve hakaret ettiğin mesajın.

Boş yapan sensin. Nasılda özet çıkarmış işsize bak :) Aferin sana adresini yazda madalyanı göndereyim.

'ağla'
'konudan kaybolabilirsin!
'parmak arası terlik'
'kaybol ' gibi sözcükler söylemiştin

Boş yapan sensin. Nasılda özet çıkarmış işsize bak :) Aferin sana adresini yazda madalyanı göndereyim.
sen çok yararlısın maşallah bu yaptığın tepki sonrası vatan kurtarıldı tebrikler artık gerçek bir vatan sever olduğun ortaya çıktı böyle devam et lütfen :)

Basit bir hata değil. Kasıtlı. :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,626
Üyeler
192,761
Son üye
iKalypso
Geri