Bilgisayar almak istiyorum

saerqw

80+
Reaksiyon skoru
186
Ben bunun hayalini 4 yıldır kuruyorum her seneye girdiğimde dediğim tek şey vardı bu sene kesin pc'm olucak derdim.ama ben artık sıkıldım, arkadaşlarım toplu oyun oynarken ben sadece kanka ekran paylaşımı yaparmısın bende izliyim diyorum hayalim nasıl gerçek olur durum çok kötü değil çok iyide değil ne yapmalıyım her gün ağlıyorum ailem her beni gördüğünde gözüm sulu görüyor ve bende diyorum bişey yok ne yapmalıyım hayal kurmaya devam mı edeyim

Ben bunun hayalini 4 yıldır kuruyorum her seneye girdiğimde dediğim tek şey vardı bu sene kesin PC'm olucak derdim.ama ben artık sıkıldım, arkadaşlarım toplu oyun oynarken ben sadece kanka ekran paylaşımı yaparmısın bende izliyim diyorum hayalim nasıl gerçek olur durum çok kötü değil çok iyide değil ne yapmalıyım her gün ağlıyorum ailem her beni gördüğünde gözüm sulu görüyor ve bende diyorum bişey yok ne yapmalıyım hayal kurmaya devam mı edeyim
Üzülme dostum, elbet bir gün, elbet bir gün senin de PC'n olacak! Elbet bir gün...

Ben bunun hayalini 4 yıldır kuruyorum her seneye girdiğimde dediğim tek şey vardı bu sene kesin PC'm olucak derdim.ama ben artık sıkıldım, arkadaşlarım toplu oyun oynarken ben sadece kanka ekran paylaşımı yaparmısın bende izliyim diyorum hayalim nasıl gerçek olur durum çok kötü değil çok iyide değil ne yapmalıyım her gün ağlıyorum ailem her beni gördüğünde gözüm sulu görüyor ve bende diyorum bişey yok ne yapmalıyım hayal kurmaya devam mı edeyim
Kardeşim ayıptır sorması yanlış anlama ailenin durumu nasıl maddi anlamda

Hocam yaş kaç ona göre öneri yapalım ve ailenin durumu nasıl

Sonra uyarı alınca forumda neden bu kadar üyeleri sıkıyorsunuz oluyor. Peki siz neden bu kadar üyeleri darlayıp bıktırıyorsunuz yersiz cevaplarla?

Geri