Neler Yeni

Bilgisayar almak istiyorum

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Ben bunun hayalini 4 yıldır kuruyorum her seneye girdiğimde dediğim tek şey vardı bu sene kesin pc'm olucak derdim.ama ben artık sıkıldım, arkadaşlarım toplu oyun oynarken ben sadece kanka ekran paylaşımı yaparmısın bende izliyim diyorum hayalim nasıl gerçek olur durum çok kötü değil çok iyide değil ne yapmalıyım her gün ağlıyorum ailem her beni gördüğünde gözüm sulu görüyor ve bende diyorum bişey yok ne yapmalıyım hayal kurmaya devam mı edeyim

Üstad

80+
Ben bunun hayalini 4 yıldır kuruyorum her seneye girdiğimde dediğim tek şey vardı bu sene kesin PC'm olucak derdim.ama ben artık sıkıldım, arkadaşlarım toplu oyun oynarken ben sadece kanka ekran paylaşımı yaparmısın bende izliyim diyorum hayalim nasıl gerçek olur durum çok kötü değil çok iyide değil ne yapmalıyım her gün ağlıyorum ailem her beni gördüğünde gözüm sulu görüyor ve bende diyorum bişey yok ne yapmalıyım hayal kurmaya devam mı edeyim
Üzülme dostum, elbet bir gün, elbet bir gün senin de PC'n olacak! Elbet bir gün...

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Akycnn
Ben bunun hayalini 4 yıldır kuruyorum her seneye girdiğimde dediğim tek şey vardı bu sene kesin PC'm olucak derdim.ama ben artık sıkıldım, arkadaşlarım toplu oyun oynarken ben sadece kanka ekran paylaşımı yaparmısın bende izliyim diyorum hayalim nasıl gerçek olur durum çok kötü değil çok iyide değil ne yapmalıyım her gün ağlıyorum ailem her beni gördüğünde gözüm sulu görüyor ve bende diyorum bişey yok ne yapmalıyım hayal kurmaya devam mı edeyim
Kardeşim ayıptır sorması yanlış anlama ailenin durumu nasıl maddi anlamda

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Hocam yaş kaç ona göre öneri yapalım ve ailenin durumu nasıl

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Saerqv: baba versene 3090 ı
Baba: hop yakalayamadı al bakam
Saerqv: versene ya
Baba: hop yine yakalayamadı
Baba: abim senin 3090 neli olsun
Kanka bu konuda dalga geçmesen iyi olur arkadaş belliki çok üzgün

Üstad

80+

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sonra uyarı alınca forumda neden bu kadar üyeleri sıkıyorsunuz oluyor. Peki siz neden bu kadar üyeleri darlayıp bıktırıyorsunuz yersiz cevaplarla?

Top Bottom