PC için kaliteli Kol Önerisi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,017
Arkadaşlar PC için kaliteli markanın kaliteli gamepadinden almak istiyorum fakat bu kategoride bir bilgim yok. Aradığım özellikler Wireless olması tam uyumlu olması eğer var ise programlı olması teşekkürler. Bütçe 400 500 arası.

Arkadaşlar PC için kaliteli markanın kaliteli gamepadinden almak istiyorum fakat bu kategoride bir bilgim yok. Aradığım özellikler Wireless olması tam uyumlu olması eğer var ise programlı olması teşekkürler. Bütçe 400 500 arası.
Msı https://www.itopya.com/msi-gg-force-gc30-kablosuz-pc-uyumlu-gamepad/ indirime girince bir bakarsın yada monster pusat pro xbox gamepad i ile uğraşılmaz sürekli pil değiştirmeyle filan zaten 500tl ye 0 ı yok 2. el almanızı da tavsiye etmem

Programı var hocam kolu blueetoth ile bağladıktan sonra istediğin yerde kullanabiliyorsun kablolu veya kablosuz steam de zaten Ds4 desteği kendiliğinden var
Ama forza 4 de mesela istediğin gibi kullanamıyorsun programı ile kullanıncada gecikmeler filanoluyor

Ama forza 4 de mesela istediğin gibi kullanamıyorsun programı ile kullanıncada gecikmeler filanoluyor
Hocam programda gecikme de gözüküyor ve bende 1ms sadece yani gecikme yok,üstelik istediğim şekil kullanbiliyorum titreşimler falan muazzam çalışıyor joystick hassasiyeti de harika

Hocam programda gecikme de gözüküyor ve bende 1ms sadece yani gecikme yok,üstelik istediğim şekil kullanbiliyorum titreşimler falan muazzam çalışıyor joystick hassasiyeti de harika
Bilmiyorum o koldaki özellik ama program ile ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır ama sıkıntısız kullanıyorsanız ne güzel

F310 al geç
Gayet kalitelidir
Xinput seçeneği de var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,155
Üyeler
188,377
Son üye
YooEmoli