thefraude
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
IPS ve VA Panel arasında fark yok ikiside neredeyse aynıBizim attığımız ASUS olan IPS sizin söylediğiniz Philips VA Panel.
Ben IPS Panel bir monitör tercih ederdim.
IPS ve VA Panel arasında fark yok ikiside neredeyse aynıBizim attığımız ASUS olan IPS sizin söylediğiniz Philips VA Panel.
Ben IPS Panel bir monitör tercih ederdim.
O zaman asus daha iyi oluroyun ve film video vb. ama çoğunlukla oyun
peki uzun süreli kullanımda ısınıyor mu ve 144 hz kullanıyorsunuz de mi?İyi bir monitör bende var gayet iyi
O model VA panel. IPS panel VA panele göre daha iyi bir görüntü deneyimi sunar. Fakat TN ile IPS arasındaki fark kadar çok fark yoktur. IPS paneli öneririm fakat sizin tercihiniz.teşekkürler birde philips in 144 hz bir monitörünü söylüyorlar o nasıldır
ıps panel daha canlı gösteriyor diye biliyorumIPS ve VA Panel arasında fark yok ikiside neredeyse aynı
Değil, IPS daha iyi.IPS ve VA Panel arasında fark yok ikiside neredeyse aynı
Pek uzun kullanmıyorum yeni alındı ve yolculuktayım ama ısınmaz diye düşünüyorum 144 hz kullanıyorumpeki uzun süreli kullanımda ısınıyor mu ve 144 hz kullanıyorsunuz de mi?
bilmeden yorum yapma VA ile oyunlarda fark yok film vb. şeylerde ips daha iyiDeğil, IPS daha iyi.
Fark var, sen bilmeden yorum yapma.bilmeden yorum yapma VA ile oyunlarda fark yok film vb. şeylerde ips daha iyi
Philips falan demiyoruz, Asus diyoruz.peki philips mi daha iyi asus mu bu durumda anlaşılan philips diyorsunuz ısınma problemi vb. yoksa iyidir
ıps filmlerde vb. daha iyi diye biliyorum renk doygunluğu açısından falanbilmeden yorum yapma VA ile oyunlarda fark yok film vb. şeylerde ips daha iyi
Fark var, sen bilmeden yorum yapma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Philips falan demiyoruz, Asus diyoruz.
k.b. ben asus da va panel var diye kalmış aklımda o zman kesinlikle asus bencedeFark var, sen bilmeden yorum yapma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Philips falan demiyoruz, Asus diyoruz.
Sabah 1587 TL idi.Hocam ikisi de aynı fiyatta değil mi ve Akakçe de Trendyol'a yönlendirmiyor mu![]()