M2 ile SATA SSD arasındayım

ben xpg 1800/1600 mb/s m.2 ssd kullanıyorum. daha once kingston a2000 de kullandım aralarında pek bır fark yok ama render almıyorsan m.2 gereksız. uzun omurlu olsun ve hızlı olsun dıyorsan ssd al m.2 ssd degıl. oyunlarda pek fark yok oyle bır hayalın varsa. kingston da kendını kanıtlamıs bır marka ama hangısı daha uzun omurluyse onu al.
oyunlarda 1 saniyeden daha az fark olduğunu biliyorum fakat almışken insanın m2 alasıda gelmiyor değil :D ama Samsung'a karar kıldım. Yılbaşı indirimlerinde belki indirim gelir diye bekleyeceğim.

max 550 lira bütçem var.
Bilgisayarımda 240 GB SSD mevcut ama markası da SanDisk zaten hiç memnun değilim.
Samsung 860 Evo ile Sandisk m2 SSD Ultra veya Kingston SA2000 arasında gidip geliyorum.
Sistem kurup oyun yığacağım içine. Çok kararsız kaldım
Anakartım b450m s2h
32 TL daha koyup bunu alın derim. Kesinlikle değecektir. Ben de dün sipariş ettim ve ben de sizin gibi sata ile M2 arasında kalmıştım. M2 öneririm.

oyunlarda 1 saniyeden daha az fark olduğunu biliyorum fakat almışken insanın m2 alasıda gelmiyor değil :D ama Samsung'a karar kıldım. Yılbaşı indirimlerinde belki indirim gelir diye bekleyeceğim.
ben pc toplarken cok fark olacagını sanıp m.2 m.2 dıye tutturmustum ve 480gblık ssd yerıne 256gblık m.2 ssd aldım. suan pısmanım 16gb yerım kaldı. ikiside esıt oldugu ıcın arada kalman cok dogal hatta suan ben bıle o duyguya gırdım. bı yanım m.2 alsın dıyor bı yanım da samsung daha uzun omurlu olur dıyor. sen yıne de ısını sansa bırakma samsung al.

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo
ben PC toplarken cok fark olacagını sanıp m.2 m.2 dıye tutturmustum ve 480gblık ssd yerıne 256gblık m.2 ssd aldım. suan pısmanım 16gb yerım kaldı. ikiside esıt oldugu ıcın arada kalman cok dogal hatta suan ben bıle o duyguya gırdım. bı yanım m.2 aksın dıyor bı yanım da samsung daha uzun omurlu olur dıyor. sen yıne de ısını sansa bırakma samsung al.
Evet hocam o çok çelici oldu benim için :)

M.2 (NVMe) SSD'lerin okuma yazma hızları gibi değerleri çok yüksektir onun dışında program, oyun ve işletim sistemi gibi şeylerin açılış hızları SATA SSD'ler ile aynı.

A2000 f/p ürün. Samsung ise baya kaliteli. Ben şahsen A2000 öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığım linkteki 500 GB olanı. Oyunların açılmasında SSD ile çok bir fark olmayacaktır ama okuma yazma hızları çok çok daha fazla olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo
O zaman kim daha iyi indirim alırsa yılbaşında o SSD kazanır mı diyelim ne diyelim 😂

max 550 lira bütçem var.
Bilgisayarımda 240 GB SSD mevcut ama markası da SanDisk zaten hiç memnun değilim.
Samsung 860 Evo ile Sandisk m2 SSD Ultra veya Kingston SA2000 arasında gidip geliyorum.
Sistem kurup oyun yığacağım içine. Çok kararsız kaldım
Anakartım b450m s2h
Render yapmasan bile m2 IOPS değerleri daha fazla oluyor ama sata olarak samsung dan bahsediyorsak samsung alırdım.

M2 Daha İyi Bence Oyunlara Giriş Hızını Yükseltir Diye Biliyorum Millet bekleme Ekranındayken Sen Oyuna hızlı bir şekilde bağlanabilirsin ileride Render yaparsın belki
Olmaz Önerdigi SSD en iyi ssdlerden biri sata SSD alsi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,007
Üyeler
191,201
Son üye
MASTERFF
Geri