Psikolojim aşırı derece de bozulmaya geliyor

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
5,073
Bir çok fobim var açık kapı karanlık böcek deprem yangın her türlü fobim var ve 1 hafta önce tüm arkadaş grubumuz dağıldı. Kafayı yemek üzereyim tek başıma sabaha kadar oturup uyuyorum. Kalkıyorum uyuyorum kalkıyorum uyuyorum devamlı. Sinirlenip yatağı yumrukluyorum. Psikoloğa falan gitmek istemiyorum şu dönemde bu şeyleri bir süreliğine ne dindirir?

Bir çok fobim var açık kapı karanlık böcek deprem yangın her türlü fobim var ve 1 hafta önce tüm arkadaş grubumuz dağıldı. Kafayı yemek üzereyim tek başıma sabaha kadar oturup uyuyorum. Kalkıyorum uyuyorum kalkıyorum uyuyorum devamlı. Sinirlenip yatağı yumrukluyorum. Psikoloğa falan gitmek istemiyorum şu dönemde bu şeyleri bir süreliğine ne dindirir?

Kitap okumak.

başından kalkmamak imkansız
Telefondan izlersen çokta değil ama death note çok kafa yoruyor o yüzden yavaş ilerleyen bi anime gibi geliyor polisiye animelerini bende sevmiyorum ama çöp denecek kadar da kötü değil. Güzelliğinde bir ölçüsü var.

Arada dışarı çık ne kadar virüs olsada insan belirli bir süre sonra evde kafayı yiyor.
İnsanların fazla olmadığı doğa gibi yerlere gide bilirsin.[Maskesiz sakın gitme hatta imkanın var ise çift maske tak.]

Geri