🔥İndirim AC Valhalla fiyatına degermi

Herucane

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,157
Dostlar Şuan bende odyseyy ile origin var ac valhalla alayımmı. Fiyatı daha düşermi

Dostlar Şuan bende odyseyy ile origin var ac valhalla alayımmı. Fiyatı daha düşermi
Fıyatı daha düşeceğini zannetmiyorum Epic'in 60TL lik kuponu ile gerçekten çok güzel fiyata düşüyor bence almalısın oynamak istiyorsan

Odyysey ve Origins varsa önce elindekileri bitir. Sonra Valhallaya dönersin.

Fıyatı daha düşeceğini zannetmiyorum Epic'in 60TL lik kuponu ile gerçekten çok güzel fiyata düşüyor bence almalısın oynamak istiyorsan
bilgisayar şuan yok ama indirimleri kaçırmak istemiyom. Yakın zamanda yeni bilgisayar alıcam.

Yakın zamanda alıcam.
Sen bilirsin dostum ama daha elinde bitirmen gereken iki tane AC oyunu var bu süre içerisinde fiyatı düşer mi bilmiyorum ama şuan 160TL'ye alabiliyorsun sanırım

Bende şuan the crew 2 gta5 odyseyy origin the witcher 3 ark evolved watch dogs 2 rainbow six siege far cry 5 var
Bence alma dostum daha o oyunları bitirmek için uzun bir süren olacak oyunun fiyatı düşer zaten

Bence alma dostum daha o oyunları bitirmek için uzun bir süren olacak oyunun fiyatı düşer zaten
Pardon dostum alacaklarım bunlar 212tl tutuyor. Ama ac valhalla ac odyseyy Ac origin Gta 5 Watchdogs 2 263tl sence hangisi

Pardon dostum alacaklarım bunlar 212tl tutuyor. Ama ac valhalla ac odyseyy Ac origin Gta 5 Watchdogs 2 263tl sence hangisi
Kendi zevkine bağlı sen ne oynamak istiyorsan onu satın al içinden ne geliyorsa benim bir şey söylemem doğru olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,475
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri