Fıyatı daha düşeceğini zannetmiyorum Epic'in 60TL lik kuponu ile gerçekten çok güzel fiyata düşüyor bence almalısın oynamak istiyorsanDostlar Şuan bende odyseyy ile origin var ac valhalla alayımmı. Fiyatı daha düşermi
bilgisayar şuan yok ama indirimleri kaçırmak istemiyom. Yakın zamanda yeni bilgisayar alıcam.Fıyatı daha düşeceğini zannetmiyorum Epic'in 60TL lik kuponu ile gerçekten çok güzel fiyata düşüyor bence almalısın oynamak istiyorsan
Ne kadar süre sonra alacaksın şimdi o da varbilgisayar şuan yok ama indirimleri kaçırmak istemiyom. Yakın zamanda yeni bilgisayar alıcam.
Sen bilirsin dostum ama daha elinde bitirmen gereken iki tane AC oyunu var bu süre içerisinde fiyatı düşer mi bilmiyorum ama şuan 160TL'ye alabiliyorsun sanırımYakın zamanda alıcam.
Al almak istiyorsan dostum ne kaybedersin 160TL kaybedersin altı üstü163tl sanırım almakta istiyom.
Bende şuan the crew 2 gta5 odyseyy origin the witcher 3 ark evolved watch dogs 2 rainbow six siege far cry 5 varAl almak istiyorsan dostum ne kaybedersin 160TL kaybedersin altı üstü
Pardon 3TL side var
Bence alma dostum daha o oyunları bitirmek için uzun bir süren olacak oyunun fiyatı düşer zatenBende şuan the crew 2 gta5 odyseyy origin the witcher 3 ark evolved watch dogs 2 rainbow six siege far cry 5 var
Pardon dostum alacaklarım bunlar 212tl tutuyor. Ama ac valhalla ac odyseyy Ac origin Gta 5 Watchdogs 2 263tl sence hangisiBence alma dostum daha o oyunları bitirmek için uzun bir süren olacak oyunun fiyatı düşer zaten
Kendi zevkine bağlı sen ne oynamak istiyorsan onu satın al içinden ne geliyorsa benim bir şey söylemem doğru olmazPardon dostum alacaklarım bunlar 212tl tutuyor. Ama ac valhalla ac odyseyy Ac origin Gta 5 Watchdogs 2 263tl sence hangisi