tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
arkadaşlar biz şimdi sınav olucaz başka ülkelerde sınav olucak mı amerika almanya vs
bence bizim ülkede olmucak gibime geliyor ne biliyim hiç inandırıcı gelmedibazı ülkeler yapmayacak biz tam gaz devam tabi
o kadar avrupayı örnek alıyorlar birazda eğitim konusunda alsalar keşkeAma ziya hocaaam almanya yapmıyomuş biz niye yapıyoruuz?![]()
heh twitter da 300bin twit atılmış takan varmı yabence bizim ülkede olmucak gibime geliyor ne biliyim hiç inandırıcı gelmedi
o laf develt için değil halkızım içindi poşet yasağından sonra dendio kadar avrupayı örnek alıyorlar birazda eğitim konusunda alsalar keşke
bazen takıyolardı cumhurbaşkanı açıklamalarında bazen bahsediyordu böyle gündem yapılan şeyleri belki ziya bakanı geri çevirebilir kararındanheh twitter da 300bin twit atılmış takan varmı ya
çok önemli ya şu durumdaNeymiş ellerinde karne olsunmuş.
keşke bizde kapansak o kadar uçak seferlerini durdurdularAvrupa tekrar kapanıyor.
adalet twitter dan sağlanıyor zatenbazen takıyolardı cumhurbaşkanı açıklamalarında bazen bahsediyordu böyle gündem yapılan şeyleri belki ziya bakanı geri çevirebilir kararından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok önemli ya şu durumda
ben verim ellerine onların zorlanmasınlar bir şey istemiyorumNeymiş ellerinde karne olsunmuş.