2500TL Bisiklet Önerisi

genel amaç söylemek gerekirse %80 dağlık arazi %20 şehir içi kullanımı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece mağaza stokları yazıyor yinede tavsiye ediyorsan üstüne düşeceğim.

stoklarda bulamadım varsa atabilirmisin.
alabilirsin. bakımını yap bin

Hocam mosso wildfire 2019 bakabilirsin.

2. el temizlere bak bu fiyata 2. elde efso bisikletler var zoom marka amortisör olmasına dikkat et zoom çok kötü amortisör sr suntour yada rockshox amortisör olmasına dikkat et altus set bulabilirsin bu fiyata bence

2. el temizlere bak bu fiyata 2. elde efso bisikletler var zoom marka amortisör olmasına dikkat et zoom çok kötü amortisör sr suntour yada rockshox amortisör olmasına dikkat et altus set bulabilirsin bu fiyata bence
2. el büyük bi şehirde yaşamadığım için sorun oluyor takip ediyorum .

aslında düşüncem biraz daha koyup rcx 426 almaktı sonradan sorayım dedim. Ama maşayı değiştirmek aklıma gelmemişti bi köşede bulunsun.
arx627 kullanıyorum kesinlikle zoom maşa önermiyorum boşluk vardı ve teker yapınca artık tak diye ses çıkarmaya başlıyor suntour yada rock shox yada fox kullanan arkadaşlarımın hiçbirinde sorun yok

Burdur da oturuyorum ama ne fark edeceğini söylersen sevinirim önceden hiç duymamıştım.

sevdiğim bi model ama stok bulamıyoru.
İstanbul’da veya yakınında oturuyorsan House of bike a bakmanı öneririm diecektim

Mosso iyi değil mi? Komikmiş
Bilmiyorsan konuşma kardeş işin ehlileriyle konuştuğumda Mosso öncelikli bi marka değil

İstanbul’da veya yakınında oturuyorsan House of bike a bakmanı öneririm diecektim

Bilmiyorsan konuşma kardeş işin ehlileriyle konuştuğumda Mosso öncelikli bi marka değil
Büyükşehirlere yakın olsaydım seçenek çok ama en yakın antalya var aslen ıspartalıyım zaten ama orada bile doğru düzgün ydk.

Geri