Akycnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
Mosso alma iyi değil hangi şehirde oturuyorsun ona göre bi tavsiye vericemevet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakıorum.
Mosso alma iyi değil hangi şehirde oturuyorsun ona göre bi tavsiye vericemevet.
bakıorum.
alabilirsin. bakımını yap bingenel amaç söylemek gerekirse %80 dağlık arazi %20 şehir içi kullanımı.
sadece mağaza stokları yazıyor yinede tavsiye ediyorsan üstüne düşeceğim.
stoklarda bulamadım varsa atabilirmisin.
Burdur da oturuyorum ama ne fark edeceğini söylersen sevinirim önceden hiç duymamıştım.Mosso alma iyi değil hangi şehirde oturuyorsun ona göre bi tavsiye vericem
sevdiğim bi model ama stok bulamıyoru.Hocam mosso wildfire 2019 bakabilirsin.
2. el büyük bi şehirde yaşamadığım için sorun oluyor takip ediyorum .2. el temizlere bak bu fiyata 2. elde efso bisikletler var zoom marka amortisör olmasına dikkat et zoom çok kötü amortisör sr suntour yada rockshox amortisör olmasına dikkat et altus set bulabilirsin bu fiyata bence
zoom maşa bianchi arx yada rcx alıp 2. el yada 0 bi sr suntour yada rockhox maşa takabilirsin2. el büyük bi şehirde yaşamadığım için sorun oluyor takip ediyorum .
aslında düşüncem biraz daha koyup rcx 426 almaktı sonradan sorayım dedim. Ama maşayı değiştirmek aklıma gelmemişti bi köşede bulunsun.zoom maşa bianchi arx yada rcx alıp 2. el yada 0 bi sr suntour yada rockhox maşa takabilirsin
arx627 kullanıyorum kesinlikle zoom maşa önermiyorum boşluk vardı ve teker yapınca artık tak diye ses çıkarmaya başlıyor suntour yada rock shox yada fox kullanan arkadaşlarımın hiçbirinde sorun yokaslında düşüncem biraz daha koyup rcx 426 almaktı sonradan sorayım dedim. Ama maşayı değiştirmek aklıma gelmemişti bi köşede bulunsun.
Mosso iyi değil mi? KomikmişMosso alma iyi değil hangi şehirde oturuyorsun ona göre bi tavsiye vericem
İstanbul’da veya yakınında oturuyorsan House of bike a bakmanı öneririm diecektimBurdur da oturuyorum ama ne fark edeceğini söylersen sevinirim önceden hiç duymamıştım.
sevdiğim bi model ama stok bulamıyoru.
Bilmiyorsan konuşma kardeş işin ehlileriyle konuştuğumda Mosso öncelikli bi marka değilMosso iyi değil mi? Komikmiş
Büyükşehirlere yakın olsaydım seçenek çok ama en yakın antalya var aslen ıspartalıyım zaten ama orada bile doğru düzgün ydk.İstanbul’da veya yakınında oturuyorsan House of bike a bakmanı öneririm diecektim
Bilmiyorsan konuşma kardeş işin ehlileriyle konuştuğumda Mosso öncelikli bi marka değil