Anama söv deneyek.Cezalı ibaresini yemek için ne yapmak lazım ve cezalı üyelerin cezaları süreli mi süresiz mi ?
Cezalı üyeler forumda ne yazıldığını görebilirler mi ?
Cezalı üyeler yazı yazabilir mi ?
Daha önce hiç ban yemedin heralde cezalı siteden uzaklaştırıldı anlamına geliyorCezalı ibaresini yemek için ne yapmak lazım ve cezalı üyelerin cezaları süreli mi süresiz mi ?
Cezalı üyeler yazıları göremez cevap veremez.Cezalı ibaresini yemek için ne yapmak lazım ve cezalı üyelerin cezaları süreli mi süresiz mi ?
Forumdan süreli veya süresiz olarak uzaklaştırılman lazım.Cezalı ibaresini yemek için ne yapmak lazım
İkisi de.ve cezalı üyelerin cezaları süreli mi süresiz mi ?
Hayır.Cezalı üyeler forumda ne yazıldığını görebilirler mi ?
Hayır.Cezalı üyeler yazı yazabilir mi ?
Uyarı yedim ama hiç ban yemedim @crazyreign 1-2 gün versenene merak ettimDaha önce hiç ban yemedin heralde cezalı siteden uzaklaştırıldı anlamına geliyor
İstekli banlar yasaklandı maalesef.Uyarı yedim ama hiç ban yemedim @crazyreign 1-2 gün versenene merak ettim![]()
Eğer aynı IP'den girerse zaten gözüküyor onay kuyruğunda. Üyeliği reddedebiliyoruz.Süresiz ban yiyen birinin yeni üyelik açıp gelmesine nasıl engel oluyorsunuz? IP ban falan mı yiyor?
Anama sövsün razıydı diye permayı 1 hafta yapınİstekli banlar yasaklandı maalesef.
Eğer aynı IP'den girerse zaten gözüküyor onay kuyruğunda. Üyeliği reddedebiliyoruz.
Elraen gene formundaUyarı yedim ama hiç ban yemedim @crazyreign 1-2 gün versenene merak ettim![]()
Ne anancı çıktım be al tamamAnama sövsün razıydı diye permayı 1 hafta yapın![]()
![]()
![]()
bi anlamı yok rastgele bastım anlam yüklemeNe anancı çıktım be al tamam![]()
haydaaNe anancı çıktım be al tamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi anlamı yok rastgele bastım anlam yükleme