300TL'ye Red Switch Klavye Arayanlar Buraya!

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
22,009
Arkadaşlar bu bütçede red switch isteyenlerin bulabileceği en iyi klavye diyebilirim fakat tasarımı hoşunuza giderse.
Normalde türkiyede bu klavyenin kırmızı led ve blue switch olan versiyonu mevcut.

Işıkları rainbow yani sadece gökkuşağı olduğu için değiştirilmiyor, farklı modlar yok yani.
Yani kırmızı led'den iyidir.

Bilgilendirme: Redragon, GP, Rampage gibi markalardan daha kaliteli bir marka diyebilirim FSP'nin alt markası alırken şüpheniz olmasın bende Redragon Dark Avenger kullanıyorum

TKL olması biraz üzücü.

Ben TKL manyağıyım valla ama TKL olmasına değer cidden bu bütçede doğru düzgün red switch yok
Orası da var. Garaj ürünü olan G231 Prodigy ile savaşsa kim alır?

Orası da var. Garaj ürünü olan G231 Prodigy ile savaşsa kim alır?
G213'den en çok nefret eden kişi benim bana sorma bence :D
Ama red switch ile membran aynı ses seviyesinde neredeyse redragon her şekilde daha mantıklı daha uzun ömürlü, daha hızlı, daha yumuşak

numpad olsa alınırmış...
La herkes numpadli istiyo bi faydası yok ya normal tuslar var klavyede 1-2 saniye kurtarır sadece TKL aldığınıza değer yani bu bütçede GP var hep ki sorunlarını da biliyoruz ben pek önermiyorum optik switchli modelleri dışında

La herkes numpadli istiyo bi faydası yok ya normal tuslar var klavyede 1-2 saniye kurtarır sadece TKL aldığınıza değer yani bu bütçede GP var hep ki sorunlarını da biliyoruz ben pek önermiyorum optik switchli modelleri dışında
A-ama numpad'i bu kadar gömmene gerek yok sencesi o. Numpad'siz klavye etsiz mangala benzer.

Geri