- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,540
Hekır değil ama ip spoffer falan biliyor. İnsan aklıyla alay etmeyi bırak. Onu başaramıyorsun çünkü.ip spoffer diye bi olay var o da olmuş olabilir
Hekır değil ama ip spoffer falan biliyor. İnsan aklıyla alay etmeyi bırak. Onu başaramıyorsun çünkü.ip spoffer diye bi olay var o da olmuş olabilir
dostum bence bariz sensin çünkü bu konuyu aratmadan bulamazsın hortlatmışsın konuyu + olarak profilinde root kali felan yazıyor haçkır bi abiye benziyosunip spoffer diye bi olay var o da olmuş olabilir
Şu hacker işleri nasıl oluyor bir insan nasil hack yapiyor çok merak etmisimdir bu zamana kadar Hacker kursu felan mi var valla ciddi olarak soruyorumAynen.![]()
Abooo lafa bak kavgada söylenmez.*** forum sitesi yapmışsınız bizde güvenip yazıyoz daha ddos korumanız yok
yapan ortaya çıktıben yaptım lan leşime sahip çımayın
marstan buluyon ama koruman yok??????Boş yapma istersen Mars'tan bağlan istediğim an bulurum seni
Arkadaş zaten Kali kullaniyormuş bu işlerle uğraştığı belli.Hekır değil ama ip spoffer falan biliyor. İnsan aklıyla alay etmeyi bırak. Onu başaramıyorsun çünkü.
Udemyde var Etik Hacker kursu Atil Samancioglunun.Şu hacker işleri nasıl oluyor bir insan nasil hack yapiyor çok merak etmisimdir bu zamana kadar Hacker kursu felan mi var valla ciddi olarak soruyorum
Arkadaş zaten Kali kullaniyormuş bu işlerle uğraştığı belli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Udemyde var Etik Hacker kursu Atil Samancioglunun.