bilgisayar hızlandırma

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
herkeze merhabalar arkadaşlar ben ryzen 7 2700x ve 1660 super aldım fakat bunların oyunlarda daha fazla fps vermesini istiyorum ne yapmam lazım ram 2933mhz de yardım ederseniz sevinirim :D

Zaten halihazırda güçlü ekran kartı ve işlemcilerdir.Keşke 2700x yerine 3600 alsaymışsın.Hızlandırma olarakta overclock yapabilirsin başka bir şey aklıma gelmiyor açıkcası :(

Zaten halihazırda güçlü ekran kartı ve işlemcilerdir.Keşke 2700x yerine 3600 alsaymışsın.Hızlandırma olarakta overclock yapabilirsin başka bir şey aklıma gelmiyor açıkcası :(
ama yayınlarda daha iyidir dediler ryzen 7 2700x hem 8 core 16 thread fakat ryzen 5 3600 6 core 12 thread

herkeze merhabalar arkadaşlar ben ryzen 7 2700x ve 1660 super aldım fakat bunların oyunlarda daha fazla fps vermesini istiyorum ne yapmam lazım ram 2933mhz de yardım ederseniz sevinirim :D
Hiçbir şey yapmana gerek yok bu şekilde kullanmanı tavsiye ederim illaki bir şey yapmak istiyorsan Ram ekran kartı işlemci oc yapabilirsin

Hiçbir şey yapmana gerek yok bu şekilde kullanmanı tavsiye ederim illaki bir şey yapmak istiyorsan Ram ekran kartı işlemci oc yapabilirsin
rami nasıl overclocklayabilirim birşeyleri yakmayalım
Post automatically merged:

Yayın için tabi ki 2700x ben sadece oyun performansı olarak söylemiştim :)
peki o zaman ryzen 7 2700x oyunlarda bu hali ile güçlümü ? :D

rami nasıl overclocklayabilirim birşeyleri yakmayalım
Post automatically merged:

peki o zaman ryzen 7 2700x oyunlarda bu hali ile güçlümü ? :D
Elbette güçlü bir işlemci.

Bu hali ile kullan bende r7 3700x rtx 2070 super var 3200 mhz ram overclock yapmıyorum gerek yok ilerde sana yetmezse yaparsın

Geri