PSU Tavsiyesi istiyorum

beyaz4242

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
550
Beyler powerboost kasam için f/p güzel bir psu önerebilecek varmı şuan kullandığım powerboost kasam kendi psusu ile geldi forumlarda okuduğum kadarıyla kötü bir psusu var çok şükür temiz kullandığım için 3 ay oldu bir problem yok diğer ay değiştirmeyi düşünüyorum psuyu yardımcı olabilicek varmı bütçe 550

Corsair cv 550 veya 500 watt olabilir FSP önerebilirim

Kusura bakmayın sistem gereksinimlerimi yazmayı unutmuşum R3 3100 Gigabyte gtx 1660 super 16 gskill 3000mhz ram xpg m2 ssd gigabyte b450m s2h anakartım önerilenize açığım kendimde 1 tane bakmıştım fsp hydro k 600 olabilirmi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Corsair cv 550 veya 500 watt olabilir FSP önerebilirim
sistem gereksinimi lşimdi yazdım hocam 550 beslebilirmi zorlanmadan

Kusura bakmayın sistem gereksinimlerimi yazmayı unutmuşum R3 3100 Gigabyte gtx 1660 super 16 gskill 3000mhz ram xpg m2 ssd gigabyte b450m s2h anakartım önerilenize açığım kendimde 1 tane bakmıştım fsp hydro k 600 olabilirmi ?

sistem gereksinimi lşimdi yazdım hocam 550 beslebilirmi zorlanmadan
Rahat besler 650 de var yinede uzman birini çağıralım

@epica59 @baltazar

Son düzenleme:
hocam bu fiyata alabileceğiniz en iyi psu frisby rampage gamepower ve powerboostunkilerdir (!)

Fsp hydro k 600w 80+bronze bu psu hakkında ne diyorsunuz beyler çoğu forumda f/p olarak baya iyiymiş
iyi diyorlarsa iyidir vs serisine bulaşma fsp ve corsair bu işin ustalarıdır Cv serisinin bir psu sunu aldım 1 hafta önce gayet iyiydi

XPG Pylon 650W 80+ modeli Adeksstore'da 560TL.

iyi diyorlarsa iyidir vs serisine bulaşma fsp ve corsair bu işin ustalarıdır Cv serisinin bir psu sunu aldım 1 hafta önce gayet iyiydi
Çoğunluk öyle diyor uzun vadeli olarak ve sistemi beslemesi açısından cooler master corsair ve fsp baya iyi psular yapıyormuş

büyük ihtimalle corsaiar cv 550 yada fsp hydro k 600 almayı düşnüyüorum teşekkürler arkadaşlar

Geri