Steelseries rival 3 BİM'den alınır mı ?

Alınır fiyatı piyasa altında tabi bulabilirsen bebeğim.
Bulması kolayda defolu ürünleri satmasından korkuyorum. Hani mesala defocu beyaz eşyacılar olur taşıma sırasında ağzı yüzü çizilen dolaplar filan defocuda satılır onun gibi

Bulması kolayda defolu ürünleri satmasından korkuyorum. Hani mesala defocu beyaz eşyacılar olur taşıma sırasında ağzı yüzü çizilen dolaplar filan defocuda satılır onun gibi
hocam sence binlerce defolu rival 3 nasıl bulsun adamlar anlaşma yapıyorlar imkansız defolu olsa herkes dava bile açar bime

tabii ki alınır böyle bir soru sorman bile çok saçma
Rival 3 ün ne olduğunu biliyorum sadece bimden alınır mı dedim kardeşim yoksa rival3 çok iyi bir mouse alırım bi ihtimal

Yavaş ol kardeşim. Adam akıllı konu açan yok ağır ol ağzımı bozmak istemiyorum mouse alınır mı denedim bimden alınır mı dedim defolu malları mı satıyolar acaba dedim
Şşşş reisi kızdırmayın valla bir çıkardı mı dağıtır sizi.

Defolu olmaz ama yani böyle şeyler mağazada kalmıyor çalışanlar alıyor akrabaları alıyor vesaire ya da hızlı olcaksınız ama alınır sıkıntı çıkmaz garantili ürünler bunlar.

Alinir
Super mouse

Geri