Philips Spk8614 tuş sorunu.

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Bu klavye artık canımı sıkmaya başladı.
Space tuşu arada basmıyor,bir ara düzelir gibi oldu sonra tekrar devam etmeye başladı.Tozdan mı acaba diye düşündüm ama,üstünde pek tozda göremedim.Yani nedir bu anlamadım.İnternette de rastlamadım pek,ilgilenirseniz teşekkür ederim.

Garantiye gönderin

Garantiye gönderin
Garanti ne tür işlem yapıyor peki buna?
Yani bu tuş bazen sorunsuz bazen sorunlu olabiliyor.Neden böyle anlamıyorum.
İlla bi klavyeye 700-800tl para mı vermemiz lazım.Ayrıca 300tl'den pahalı şu meret,ayıp ya.Gerçekten ayıp şu firmaların yaptığı

Son düzenleme:
Garanti ne tür işlem yapıyor peki buna?
Yani bu tuş bazen sorunsuz bazen sorunlu olabiliyor.Neden böyle anlamıyorum.
İlla bi klavyeye 700-800tl para mı vermemiz lazım.Ayrıca 300tl'den pahalı şu meret,ayıp ya.Gerçekten ayıp şu firmalarım yaptığı
Ne bilem ben. İletişime geçin bakalım ne dicekler?

Marka basılmış kalitesiz bir ürün, sizin yapabileceğiniz bir şey bulunmuyor sanırsam. Aynı ürünün üstüne Frisby markası basılıp da satılıyordu diye hatırlıyorum.
Kanka bunu sil başkaları görürse linç yersin :D @Emir Aydın

Bu ürünün marka basılmış kalitesiz bir ürün olduğunu değiştirmez diye düşünüyorum. İstediğiniz gibi linçleyin arkadaşlar. Ürün ortada.
Tamam kanka sen dediysen zaten öyledir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok estağfurullah ne linçlemesi. :)
Burası bir forum ve herkes kendi fikrini söyleyebilir.
Şaka amaçlı yazdım kanka zaten ama bence kötü değil sadece marka şüphe uyandırıyor.

Bu klavye artık canımı sıkmaya başladı.
Space tuşu arada basmıyor,bir ara düzelir gibi oldu sonra tekrar devam etmeye başladı.Tozdan mı acaba diye düşündüm ama,üstünde pek tozda göremedim.Yani nedir bu anlamadım.İnternette de rastlamadım pek,ilgilenirseniz teşekkür ederim.
Garantiye yollamak tek seçenek. Dünyanın en ünlü markalarının 1000'lerce TL'lik ürünlerinde bile sorun çıkabiliyor.
Philips'in garantisi güzeldir, tahminimce seni yarı yolda bırakmazlar. Ya yeni bir switch takarlar ya da birebir değişim yaparlar.

Bu bütçede Redragon ürünleri varken üstüne marka basılmış Frisby mal almazdım açıkcası. Fikirlerimiz uyuşmuyor olabilir normaldir bu durum, ama bu ürün Frisby adı altında da satılıyorsa o üründen şüphe duyarım.

Tamam kanka sen dediysen zaten öyledir.
Bu arada, arkadaşla dalga mı geçiyorsun bilmiyorum ama doğru söylüyor.

Bu bütçede Redragon ürünleri varken üstüne marka basılmış Frisby mal almazdım açıkcası. Fikirlerimiz uyuşmuyor olabilir normaldir bu durum, ama bu ürün Frisby adı altında da satılıyorsa o üründen şüphe duyarım.
Ben de numpad bulunmayan klavyeleri pek sevmiyorum maalesef. Bir internet kafede kullanmıştım, resmen can çekiştim. :D

Geri