- Bütçe
- 16500
Herkese merhaba bu konuyu açmadan önce bir çok sitede araştırma yaptım ve aklımdaki sorulara cevap bulamadım. Yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim.
Yakın zamanda 3060ti ekran kartlı ve r5 5600x işlemcili PC toplamak istiyorum
Aklımda bi sistem oturtmadım.
Öncelikle oynadığım oyunlar:
multiplayer oyunlar Apex,CS:GO,Valorant,PUBG,vs. Bu yüzden yüksek ayarlarda oynayacağını pek sanmıyorum. ne kadar çok FPS alırsam benim için o kadar iyi olacak o yüzden düşük ayarlarda oynayacağını düşünüyorum.
Bu noktada gözümü korkutan şey düşük ayarlarda darboğaz yapması
2k 240hz,144hz monitör almayı düşünüyorum
Bütçe 15K( arttırabilirim ) ramler 3600mhz olursa daha iyi olur gibime geliyor sistem konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Not: daha yüksek bi ekran kartı tercih etmemin sebebi çok hikayeyi oyun oynamıyorum ama belki 3070 olabilir 2m düşük ayarlarda oynaysbilirsem
Yakın zamanda 3060ti ekran kartlı ve r5 5600x işlemcili PC toplamak istiyorum
Aklımda bi sistem oturtmadım.
Öncelikle oynadığım oyunlar:
multiplayer oyunlar Apex,CS:GO,Valorant,PUBG,vs. Bu yüzden yüksek ayarlarda oynayacağını pek sanmıyorum. ne kadar çok FPS alırsam benim için o kadar iyi olacak o yüzden düşük ayarlarda oynayacağını düşünüyorum.
Bu noktada gözümü korkutan şey düşük ayarlarda darboğaz yapması
2k 240hz,144hz monitör almayı düşünüyorum
Bütçe 15K( arttırabilirim ) ramler 3600mhz olursa daha iyi olur gibime geliyor sistem konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Not: daha yüksek bi ekran kartı tercih etmemin sebebi çok hikayeyi oyun oynamıyorum ama belki 3070 olabilir 2m düşük ayarlarda oynaysbilirsem