Sarpcenko01
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Attack on Titan adlı animeyi baştan sona resmi olarak nerden izleyebilirim? netflix te yok.
Seni doğrarım bakİzlenmez.
Çok sıkıcı bir anime.
tokmakla vururum kafanaİzlenmez.
Çok sıkıcı bir anime.
Sen beğenmiyorsun diye bir anime , oyun , film , dizi , manga , kitap , çizgi roman vs. KÖTÜ OLMAK ZORUNDA DEĞİL. Başkalarına öneri yapma bir daha mümkünse.İzlenmez.
Çok sıkıcı bir anime.
Bu arada anime harbiden çöp değil, gayet güzel, bir çok şeyi çok iyi yansıtmış ve çizimlerini efektlerini bazı karakterlerini sevmemek elde değil.anizm.tv veya turkanime.net üzerinden izlenebilir.
Sen beğenmiyorsun diye bir anime , oyun , film , dizi , manga , kitap , çizgi roman vs. KÖTÜ OLMAK ZORUNDA DEĞİL. Başkalarına öneri yapma bir daha mümkünse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Shingeki no Kyojin | Anizm.TV - Türkçe Anime İzle
İnsanoğlunu soyunun tükenmesi tehlikesiyle karşı karşıya bırakan Titanlar, yani metrelerce yükseklikte insan formunda ama ilkel dev yaratıklar, insanları yiyerek yok etmektedir. İnsan neslinin son tem...anizm.tv
Rod Reiss’de beyin yok bu arada. Anormal olmayan devlerden farkı yok.YOKSA SEN ROD REISS MİSİN?
@kaplanharun HEDEF BELLİ OLDU!
bana mi diyonBu arada anime harbiden çöp değil, gayet güzel, bir çok şeyi çok iyi yansıtmış ve çizimlerini efektlerini bazı karakterlerini sevmemek elde değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rod Reiss’de beyin yok bu arada. Anormal olmayan devlerden farkı yok.
Rod Reiss çöp, ama Muazzam Dev daha çöp. Zırhlı dev de beyin içermiyor, hepsinin sadece bir amacı var ama kaşılarındaki kişiler “animeye göre” kalplerini adamış kişiler, yani bir amacın olmasından daha büyük bir olay sayılır. Yani kazanmanın imkansız olduğu bir savaşa girmen gibi. (Spoiler vermedim, sen de verme)bana mi diyon
ben biliom zaten![]()