VALORANT Güncellemesi Geldi!

CSden geçtim aim kolay ama skillere alışamadım bişey önde yürüyor sadece ayağı çıkıyor falan garip

@Yasin Koçak @crazyboy40
Screenshot_58.png
Screenshot_59.png

------MSAA 4X KAPALI-----------------MSAA 4X AÇIK-------

Sizce?

Valorant zor mu? Hiç oynamadım ama denemek istiyorum. Eğer zor bir oyunsa hiç bulaşmayacağım.

CS:GO'dan zor mu sizce?
eh yani cs tabi valonun atası bence ama csde bir yetenek yok. karakter yeteneği olarak. burada yetenek ve ultileri kullanıp oynuyorsun o biraz değişik.
Sistemim yeterince iyi o ayarı 16x mi yapam yoksa 4x yeter mi ?
eşyönsüz filtreleme olarak bir şey açmayın bence fazla bir katkısı yok. ama 4X MSAA Açabilirsiniz.
rekabetçi oyunlar en yüksek grafikte bence oynanmamalı
Orta grafiklerde oynuyorum. Bugün yükseğe alayım dedim aman aman bir fark yok. Ortada da oynanabiliyor. Ama son güncellemeden sonra msaa açmak benim için şart oldu çünkü anasayfada karakterler çok kötü çıkıyor. Neyse 4x fazla etkilemez.

Evet arkadaşlar güncelleme geldi, hayırlı uğurlu olsun.

Alıntıyı görüntüle

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳
hile fixlemedilerse söverim fena oyun hileleri banlamıyor hileye sövdüm diye 5 gün cheat banı atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eh yani cs tabi valonun atası bence ama csde bir yetenek yok. karakter yeteneği olarak. burada yetenek ve ultileri kullanıp oynuyorsun o biraz değişik.

eşyönsüz filtreleme olarak bir şey açmayın bence fazla bir katkısı yok. ama 4X MSAA Açabilirsiniz.

Orta grafiklerde oynuyorum. Bugün yükseğe alayım dedim aman aman bir fark yok. Ortada da oynanabiliyor. Ama son güncellemeden sonra msaa açmak benim için şart oldu çünkü anasayfada karakterler çok kötü çıkıyor. Neyse 4x fazla etkilemez.
valorant cs nin yanında çocuk oyuncagıydı skiller olmasa çünkü koşarak hs oranı çok yüksek zula gibi la o konuda ama oyun basit diye sprey zorlaştırılmış mesela ak ile sprey zordur ama çalışırsan atarsın 30 mermiyide yakın yere ama vandal 10 dan sonra noscope oluyor bildiğin GARİP

valorant cs nin yanında çocuk oyuncagıydı skiller olmasa çünkü koşarak hs oranı çok yüksek zula gibi la o konuda ama oyun basit diye sprey zorlaştırılmış mesela ak ile sprey zordur ama çalışırsan atarsın 30 mermiyide yakın yere ama vandal 10 dan sonra noscope oluyor bildiğin GARİP
Çünkü alışıyorsun silaha. Tepme oranı daha düşük. Holo görüşü var. vandal ile ak birbirinden ayrı şeyler.

Çünkü alışıyorsun silaha. Tepme oranı daha düşük. Holo görüşü var. vandal ile ak birbirinden ayrı şeyler.
vandal ile dürbün açmak çok can sıkıcı sırf bana noob işi geldiği için hiç açmıyorum 100 metreye one tap çalışıyorum

Geri