Telefondaysan ekranı yan çevir. Yanken gözükür. Sonra geri dik çevirirsin.Sistemin nedir imza da yazıyorsa göremeiyorum
Drop sorunu aşırı büyük bir sorun değil.olay bende değil arkadaşlarım 200 fps almasına rağmen arada drop yiyorlar oyunda genel bir drop sorunu var
Genel kullanıcı kitlesi olarak MSAA Daha yaygın ve daha kullanışlıdır. Ben dahil bazı kişilerde FXAA Pek işe yaramadı.FXAA mı daha iyidir MSAA mı?
Zaten bunu bilerek konuşuyorum. Eğer oyun içerisinde bir FPS Sorunu yaşanmıyorsa son güncellemeden sonra açılması gereken bir özellik oldu. Mesela birisi her şey en düşük-kapalı ayarlarda 300-400 FPS Alıyorsa grafikleri ortaya alsın, MSAA 4X Açsın deneysel keskinleştirme ve bozulma kapatsın tamam mis.MXAA 2x te yüzde 4-5 4x te yüzde 8-9 bi fps kaybı yaratıyor ayrıca.
Görüntü kalitesi açısından MSAA daha iyidir ve AAA oyunlarda daha çok FPS düşüşüne neden olur diğer Anti-Aliasing ayarlarına göre.FXAA mı daha iyidir MSAA mı?
Bro neden oyle oynuyorsun ben merak ettim.bende islemci ayni 5500 8gb var 1440.900 da doku akisi yüksek te 8x te flndi sanirim3100 ve 1660 superli bir sistem, telefondayım detaylı yazamıyorum kb.