Deneyeceğim. Gigabyte B450M S2H'nin girişi ve hiç kullanılmadı neden çalışmasın ki?mikrofon girişinin çalıştığına emin misin ?
2 girişede taktınız değil mi?Merhaba, kulaklığı Bim'den yeni aldım. Jakları doğru bağladığıma eminim ama mikrofon çalışmıyor ne yaptıysam çalıştıramadım.
Arctis 1'in herhangi bir yazılımını kurmadım varsa linkini atarsanız sevinirim teşekkürler.
Evet.2 girişede taktınız değil mi?
taktığınız yerde sorun olmadığına emin misiniz?Evet.
Ön girişlerde denedim onlarda da çalışmadı. Kulaklık stabil çalışıyor ama mikrofon hiç yokmuş gibi.
neden olmasın ?Deneyeceğim. Gigabyte B450M S2H'nin girişi ve hiç kullanılmadı neden çalışmasın ki?
Bende arctis 3 var bende yazılım kurmadım zaten yazılımı yok diye biliyorum bende normal bir şekilde çalışıyor.Merhaba, kulaklığı Bim'den yeni aldım. Jakları doğru bağladığıma eminim ama mikrofon çalışmıyor ne yaptıysam çalıştıramadım.
Arctis 1'in herhangi bir yazılımını kurmadım varsa linkini atarsanız sevinirim teşekkürler.
Siz ses mi alamıyorsunuz yoksa mikrofonunuz mu çalışmıyor?Doğru taktığıma eminim. Hatta Valorant girdiğimde sesli sohbet kullanamadım karşıdakilerin mikrofon bastığı görünüyordu ama sesleri hiç gelmiyordu oyunun sesi normal geliyordu.
Hem mikrofonum hiç çalışmıyor. Hem de oyundakilerin sesi de gelmiyorSiz ses mi alamıyorsunuz yoksa mikrofonunuz mu çalışmıyor?