Sizce Bu Tartışmada Kim Haklı?

?

• UltraAslan

Oylar: 2 5.6%
  • Fatih Terim

Oylar: 30 83.3%
  • Yönetim

Oylar: 4 11.1%

• Oy kullanan toplam üye
    36
pardon yanlış yer.

Olay şu yönetimin bilgi sızdırması, Fatih Terim'in istediği oyuncular bir anda herkesin diline düşüyor.
Yönetim Fatih Terim'in isteklerini yapmıyor, elini taşın altına koymuyor.
Onu bunu bilmem anlamam
Ben fenerliyim arkadaş
Tartışmayı aynen bu şekilde izleyeceğim :
1610533284107.png

Fatih Terim giderse Galatasaray'ın 2 yıldızını alsınlar, adam hepsini kendi başına aldı.

Ortada çok bir kavga yok sadece ultraslanın paylaşmış olduğu Fatih Terimin istediği transferleri yönetim yapmayınca istifa demişti anlamıyorum bu ultraslamı bir çocuk mu yönetiyor.

Bence yönetim İrfan Can transferini yapamaycağı için açıklamayı ultrAslan'a yaptırdı. Ama yaptıkları açıklama da bence cidden saygısızcaydı. Yönetimin suçuna gereksiz yere ultrAslan da katıldı. Ve burada haklı birisi varsa o da kesinlikle Fatih Terim'dir. İstediği hiç bir transferi düzgünce yapmadılar. Şimdi de ultrAslan'ın açıklaması çok kötü oldu.

Bugün zaten Mustafa Cengiz açıklama yapacak. İstifa edecek söylentileri var. Artık bu saatten sonra istifa etmeleri bence iyi olacak çünkü hala ortada transfer yok.

ultrAslan ise çok yanlış hareket yaptı bence. Fatih Terim ve İrfan Can'dan özür dilemeli. Yönetimin yaptırdığı şey yüzünden kendilerini kötülediler. Bence ultrAslan'ın sessiz kalması lazımdı. Burada haklı olan, kesinlikle Fatih Terim ve ultrAslan'a tepki gösteren futbolcular.

UltraAslan ne dediki?
Bence yönetim İrfan Can transferini yapamaycağı için açıklamayı ultrAslan'a yaptırdı. Ama yaptıkları açıklama da bence cidden saygısızcaydı. Yönetimin suçuna gereksiz yere ultrAslan da katıldı. Ve burada haklı birisi varsa o da kesinlikle Fatih Terim'dir. İstediği hiç bir transferi düzgünce yapmadılar. Şimdi de ultrAslan'ın açıklaması çok kötü oldu.

Bugün zaten Mustafa Cengiz açıklama yapacak. İstifa edecek söylentileri var. Artık bu saatten sonra istifa etmeleri bence iyi olacak çünkü hala ortada transfer yok.

ultrAslan ise çok yanlış hareket yaptı bence. Fatih Terim ve İrfan Can'dan özür dilemeli. Yönetimin yaptırdığı şey yüzünden kendilerini kötülediler. Bence ultrAslan'ın sessiz kalması lazımdı. Burada haklı olan, kesinlikle Fatih Terim ve ultrAslan'a tepki gösteren futbolcular.

Türkiye'nin en büyük taraftar kulübünden böyle bir durum cidden beni üzdü.

Biz UltrAslan'a her zaman maddi manevi destek oluyoruz lakin Galatasaray'ın en iyi yöneticisi, teknik direktörü, oyuncusu aynı zamanda İMPARATOR'una böyle diyemezsiniz.

Türkiye'nin en büyük taraftar kulübünden böyle bir durum cidden beni üzdü.

Biz UltrAslan'a her zaman maddi manevi destek oluyoruz lakin Galatasaray'ın en iyi yöneticisi, teknik direktörü, oyuncusu aynı zamanda İMPARATOR'una böyle diyemezsiniz.
Evet, beni de. Keşke böyle bir açıklama yapılmasaydı.

Galatasaray ve diğer kulüplerin şuanda istedikleri transferleri yapamamasının nedeni zamanında Ali Koç'un bankalar birliği anlaşmasını çözüp diğer takımlarla beraber limit arttırımına gitmek istemesi ve diğer takımların, ''sen transferleri yap, paraları leylaya bas, sonra gel bana limit arttır de'' diyerek geri çevirmesi.
Bakınız şu anda Fenerbahçe Mesut Özil transferini bitirirken stoper ve kanat bölgelerinede sağlam iyi oyuncu arıyor ve Galatasaray da transfer yapamadıklarından ortalık karışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri