Sizce Bu Tartışmada Kim Haklı?

?

• UltraAslan

Oylar: 2 5.6%
  • Fatih Terim

Oylar: 30 83.3%
  • Yönetim

Oylar: 4 11.1%

• Oy kullanan toplam üye
    36
Galatasaray ve diğer kulüplerin şuanda istedikleri transferleri yapamamasının nedeni zamanında Ali Koç'un bankalar birliği anlaşmasını çözüp diğer takımlarla beraber limit arttırımına gitmek istemesi ve diğer takımların, ''sen transferleri yap, paraları leylaya bas, sonra gel bana limit arttır de'' diyerek geri çevirmesi.
Bakınız şu anda Fenerbahçe Mesut Özil transferini bitirirken stoper ve kanat bölgelerinede sağlam iyi oyuncu arıyor ve Galatasaray da transfer yapamadıklarından ortalık karışıyor.
Peki Ali Koç bu tartışmayı nasıl çözdü ben söyleyim mi?

ben futbolu eskiden takip ediyordum ve şunu biliyorum, GS İMPARATOR olmazsa batar ki bunu milli takıma geçtiği zaman görmüştük. O yüzden İMPARATOR haklı, dağılın ulan.

Nasıl çözdü?
TFF başkanı olan asbaşkanı ve parası sayesinde çözdü.
10 yıldır şampiyon olamayan, 4 senedir Avrupa'ya gidemeyen takımın harcama limitinin son şampiyondan fazla olması?

Fatih Terim haklıdır hatta Fatih Terim'in yerinde olsam Falcao'yu zorla oyuna sokarım. İsterse bacağı kopsun.

Fatih hoca haklı. Adamın istediği oyuncular yönetime gitmeden konuşulmaya başlanıyor.

TFF başkanı olan asbaşkanı ve parası sayesinde çözdü.
10 yıldır şampiyon olamayan, 4 senedir Avrupa'ya gidemeyen takımın harcama limitinin son şampiyondan fazla olması?
Yönetimin başarısıdır :D
Ben yaptığımız transferlere bakarım, ortada illegal bir durum yok, gerisi bizi bağlamaz.
Şunuda ekliyim bu konunun sorusunda bence ne Fatih Terim haklı ne de yönetim, adam transfer istiyor ama yönetimde yapamıyor bence suçlu yok.

Yönetimin başarısıdır :D
Ben yaptığımız transferlere bakarım, ortada illegal bir durum yok, gerisi bizi bağlamaz.
Şunuda ekliyim bu konunun sorusunda bence ne Fatih Terim haklı ne de yönetim, adam transfer istiyor ama yönetimde yapamıyor bence suçlu yok.
Yönetimin başarısını herkes biliyor, evinizde ki senelerdir devam eden yenilmeme seriniz her takıma karşı bitti neredeyse.

Yaptığınız transferlerin herkes nasıl olduğunu biliyor sen dert etme Kasımpaşa 2 milyon ederi olan bir oyuncuyu kimseye bedava vermez ve aynı zamanda başkasının anlaştığı oyuncuyu daha fazla para verip ayartmak ta legal olmaz.

Yönetimin başarısını herkes biliyor, evinizde ki senelerdir devam eden yenilmeme seriniz her takıma karşı bitti neredeyse.

Yaptığınız transferlerin herkes nasıl olduğunu biliyor sen dert etme Kasımpaşa 2 milyon ederi olan bir oyuncuyu kimseye bedava vermez ve aynı zamanda başkasının anlaştığı oyuncuyu daha fazla para verip ayartmak ta legal olmaz.
Legal olmadığına %100 eminsen dava açıp yüklü para alabilirsin :)
Bunlar benim umrumda değil oyuncular bizde mi ? bizde, gayet iyi gidiyoruz ligde bu sezon şampiyonluk yakın.

Legal olmadığına %100 eminsen dava açıp yüklü para alabilirsin :)
Bunlar benim umrumda değil oyuncular bizde mi ? bizde, gayet iyi gidiyoruz ligde bu sezon şampiyonluk yakın.
Fener'e şampiyonluk yakın mı?
Sabah sabah yarıldım.

Fener'e şampiyonluk yakın mı?
Sabah sabah yarıldım.
Liderle aynı puandayız dostum, daha transfer yapamayan galatasaray mı bu sezon şampiyon yoksa :LOL:
Neyse uzatmaya gerek yok ben fikrimi söyledim.

Her sene kaos ortamında şampiyon olmaktan sıkıldık :d Sezon sonu görüşelim.

Geri