öncelik oyun 2. olara render3080 Ti bekle. Kul
knk şuan sağlam bi ekran kartını 2k da oynayıp gelecekte ekran kartı değişmek ve işlemci değişip yeni oyunları 2 k da oynamak mı sağlam bi işlemci alıp gelcek oynları 1080p de oynamak mı 2. el satınca işlemci fiyatı zaten çıkar diye düşünüyorum3080 Ti bekle. Kullanım amacı nedir?
bide 17k bütçe ile 3080 ti olmaz bence3080 Ti bekle. Kullanım amacı nedir?
3080 Ti eğer şu stok sorunu biterse olur. 5900X veya 11900K falan alırsın sanırım o yüzden bence bu bütçede beklemek mantıklı.öncelik oyun 2. olara render
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
knk şuan sağlam bi ekran kartını 2k da oynayıp gelecekte ekran kartı değişmek ve işlemci değişip yeni oyunları 2 k da oynamak mı sağlam bi işlemci alıp gelcek oynları 1080p de oynamak mı 2. el satınca işlemci fiyatı zaten çıkar diye düşünüyorum
bide 17k bütçe ile 3080 ti olmaz bence
4-5 ay sonra net çıkar. 11. nesil bile tanıtılır o zaman ve bence stok sorunu azalır. Şuan sistem almanın manası 0 karltarın fiyatı 2 kat artmış. Zamanında 7500'e bile bulunabilen 3080 fiyatı 15K civarı.kaç aç sonra çıkar tahminen 4-5 ay beklerim max
Rapor ettim.3080 Ti eğer şu stok sorunu biterse olur. 5900X veya 11900K falan alırsın sanırım o yüzden bence bu bütçede beklemek mantıklı.
önerin için tşk neklemek banada daha mantıklı geliyor bitcoin fırlamış zaten4-5 ay sonra net çıkar. 11. nesil bile tanıtılır o zaman ve bence stok sorunu azalır. Şuan sistem almanın manası 0 karltarın fiyatı 2 kat artmış. Zamanında 7500'e bile bulunabilen 3080 fiyatı 15K civarı.
neden adamı rapor ettinRapor ettim.
tahminini döylüyoRapor ettim.
en iyi cevap diyeönerin için tşk neklemek banada daha mantıklı geliyor bitcoin fırlamış zaten
neden adamı rapor ettin
(ön yargı)he bende kötü anlamda sandım
ne alaka rapor etmek genel anlamda kötüdür lol falan pynadığım için(ön yargı)
orda komple kötü anlamdabende ettim
ne alaka rapor etmek genel anlamda kötüdür lol falan pynadığım için
ön yargıyla yaklaşıp direk neden rapor ettin dedin ondan yanlış bişey dediysem özür dilerimbende ettim
ne alaka rapor etmek genel anlamda kötüdür lol falan pynadığım için
orda komple kötü anlamda