PS5 Vs. Xbox Series X

Çok yanlış biliyorsunuz. Teraflops ve güç bakımından Series X 3 kat güçlü. Series S'in 900p 60 verdiği oyunda Series X 1440p-1800p 60 vermekte.
Ama Xbox Series X'in bizlere sunduğu nedir?
PS 5 Exclusive oyunları sayesinde alınabilir bir konsol.
Series S ucuz olmasıyla alınabilir bir konsol.
Peki Series X? Series X alacağıma gider aynı paraya PC toplarım. Zaten oyunların hepsi PC'de de var. "Konsolu istediğin yere taşıyıp, istediğin yerde oynayabilirsin" dersen; konsollar kütük gibi oldu, taşınabilirliği gitti :D

Ab baban Arap Veliahtı mı?

Adam 2 konsol alıyor. :D
Hocam bu arada amazon.de'den alınan Series X+PS5 Türkiye'deki Series X fiyatıyla eşdeğer.
Ama Xbox Series X'in bizlere sunduğu nedir?
PS 5 Exclusive oyunları sayesinde alınabilir bir konsol.
Series S ucuz olmasıyla alınabilir bir konsol.
Peki Series X? Series X alacağıma gider aynı paraya PC toplarım. Zaten oyunların hepsi PC'de de var. "Konsolu istediğin yere taşıyıp, istediğin yerde oynayabilirsin" dersen; konsollar kütük gibi oldu, taşınabilirliği gitti :D
Masamda Series X var, cılız bir insanım, salondaki Tv'nin yanına tek elle taşıyorum gerçekten hafif. 7500'e toplayacağınız PC 7 sene boyunca 4K 60 verecek mi? PS5 çok ağır bu arada, o konuda haklısınız. Xbox'taki Game Pass kütüphanesi 40 oyun daha büyük.

Hocam bu arada amazon.de'den alınan Series X+PS5 Türkiye'deki Series X fiyatıyla eşdeğer.

Masamda Series X var, cılız bir insanım, salondaki Tv'nin yanına tek elle taşıyorum gerçekten hafif. 7500'e toplayacağınız PC 7 sene boyunca 4K 60 verecek mi? PS5 çok ağır bu arada, o konuda haklısınız. Xbox'taki Game Pass kütüphanesi 40 oyun daha büyük.
Peki 4K TV götüreceğin yerlerde var mı? Veya oyunlar buna destek verecek mi?
Xbox Series X alıp, her ay GamePass kullansan ve çıkan AAA oyunları alsan; sana 7 yıllık maliyeti 16-17K civarı oluyor. 7K'lık bir PC'ye 10K civarı upgrade yaparsan 4K oynatır :D

Peki 4K TV götüreceğin yerlerde var mı? Veya oyunlar buna destek verecek mi?
Xbox Series X alıp, her ay GamePass kullansan ve çıkan AAA oyunları alsan; sana 7 yıllık maliyeti 16-17K civarı oluyor. 7K'lık bir PC'ye 10K civarı upgrade yaparsan 4K oynatır :D
PC'de oyun almayacaksın galiba...
4K Tv olmasına gerek yok, upscale eder.
Oyunlar destek verecek, en azından bir sene sonra çıkacak Halo Infinite.
PC'yi hiç bir yere taşıyamazsın.
Can Sungur izleyip gelmişsin galiba, adam 4K konsolunu 1080p'de test edip "PC'de daha iyi gözüküyor abeey" diyor.

O "küçük buzdolabı" nın bir fotosunu alabilir miyiz? :D

PC'de oyun almayacaksın galiba...
4K Tv olmasına gerek yok, upscale eder.
Oyunlar destek verecek, en azından bir sene sonra çıkacak Halo Infinite.
PC'yi hiç bir yere taşıyamazsın.
Can Sungur izleyip gelmişsin galiba, adam 4K konsolunu 1080p'de test edip "PC'de daha iyi gözüküyor abeey" diyor.
PC'de oyunlar çok çok daha ucuz. Ayrıca korsan diye bir şey de var :D Korsanı desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın, ama hiç oyun almayıp, korsan oynayan kitle fazla.
Xbox Series X'i nasıl taşıyacaksınız hocam? Poşete koyup mu götüreceksiniz? Çantaya sığan bir şey değil.
Can Sungur'u arada izlerim konuyla alakasını çözemedim.

PC'de oyunlar çok çok daha ucuz. Ayrıca korsan diye bir şey de var :D Korsanı desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın, ama hiç oyun almayıp, korsan oynayan kitle fazla.
Xbox Series X'i nasıl taşıyacaksınız hocam? Poşete koyup mu götüreceksiniz? Çantaya sığan bir şey değil.
Çantaya sığar bu arada.

Hatta gerekirse poşete bile koyarım. :D

Monitörümün yarı boyunda, küçük bir abimiz.
B9E17114-4D07-4800-867D-71A1D3696681.jpeg

Çantaya koyuluyor. Emek hırsızlığı yapacaksanız buyurun korsan siteleri sizi bekliyor.

Geri