Pc sıfırlamadan önce dosyaları nereye yedekleyebilirim

Mutluleymun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
704
Bilgisayarımı sıfırlayacağım dosyalarımı yedekleyebilecek bir usb belleğim ya da harici diskim yok Google Drive'a atıp sıfırladıktan sonra Drive hesabımdan indirebilir miyim? Dosya boyutu 8.85 GB

Yanlış hatırlamıyorsam 750GB Bir sınır vardı.
Google Drive SSS:

Bireysel kullanıcılar, Drive'ım ile tüm ortak drive'lar arasında günde en fazla 750 GB veri yükleyebilir. 750 GB sınırına ulaşan veya 750 GB'tan büyük dosya yükleyen kullanıcıların o gün başka dosya yüklemesine izin verilmez. Devam eden yükleme işlemleri ise tamamlanacaktır.

Yanlış hatırlamıyorsam 750GB Bir sınır vardı.
Google Drive SSS:

Bireysel kullanıcılar, Drive'ım ile tüm ortak drive'lar arasında günde en fazla 750 GB veri yükleyebilir. 750 GB sınırına ulaşan veya 750 GB'tan büyük dosya yükleyen kullanıcıların o gün başka dosya yüklemesine izin verilmez. Devam eden yükleme işlemleri ise tamamlanacaktır.
Şu an yüklemeye başladım klasörü, yükleniyor Drive'a ama ordan tekrar indirebilme konusunda korkuyorum dosyanın yok olma gibi bir ihtimali var mı Drive'a yüklendikten sonra indirebilir miyim?

Şu an yüklemeye başladım klasörü, yükleniyor Drive'a ama ordan tekrar indirebilme konusunda korkuyorum dosyanın yok olma gibi bir ihtimali var mı Drive'a yüklendikten sonra indirebilir miyim?
İndirebilirsiniz diye biliyorum.
Eğer çok önemli şeyler bulunuyorsa o zaman bir USB Bellek alıp oraya atmanızı öneririm. Nasıl olsa 9GB.
Veya telefonunuza aktarın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri