benimkide türk telekom hiç kesilmiyor hızdanda gayet memnunum galiba bi sizlerde öyleTürktelekom kullanıyorum her gün internet kesintisinden sıkıldım bu ülkenin altyapısını ne zaman düzeltecekler bıktım artık
0.30 mgbit indirme alıyordum senin su ttnet değiginden Allah Düsmanımı bile korusun o ttnetten11 yıldır ttnet kullanıyorum, geçen gün sokağı kazıp altyapı çalışması yaptılar bi o gün internet sorunu yaşadım. onun dışında 11 yılda internetin yavaşladığı bile bir elin parmaklarını geçmez. fazla para ödüyor muyum? evet. aldığım hizmetten memnun muyum? evet.
50mb/s paketim var en yavaş günde 40mb/s alıyorum. 11 yıldır kullanıyorum, adil kotanın olup, standart paketin 8mb/s olduğu zamanlar. o zaman bile hızım neyse alıyordum. adil kotam dolmamışsa 7-8mb/s, adil kota dolmuşsa 3mb/s. daha sonra vdsle geçtim, adil kotalar kalktı. hiç bir sorun kalmadı.0.30 mgbit indirme alıyordum senin su ttnet değiginden Allah Düsmanımı bile korusun o ttnetten
Türknet Altyapısı Olmadan Türknet Alınır Mı ?An itibaren yaşanan durumdur. Biraz araştırdığımda direkt Turknet'in web adreslerine de erişimin olmadığını farkettim. Anlaşılan o ki büyük bir bağlantı sorunu yaşanıyor ve yaşatıyorlar.
Alıntıyı görüntüle
sendekı bendekıne gore mukenmel, ben sorun olmayında 5Mgbit anca alıyorum 0.3 te upload (turknet)
KESİNLİKLE ALINMAZ kullanan olarak söylüyorum 5mgbit alıyorum. 10mgbit anca alırsın. parana yazık olurTürknet Altyapısı Olmadan Türknet Alınır Mı ?
Alınır. Ben tt altyapısı ile kullanıyorum. Çok memnunum.Türknet Altyapısı Olmadan Türknet Alınır Mı ?
Kaç Down , Upload , Ping Alıyorsun ?Alınır. Ben tt altyapısı ile kullanıyorum. Çok memnunum.
60 download, 7 - 8 upload, 7 ping.Kaç Down , Upload , Ping Alıyorsun ?
Hocam bende adsl var. Onla uğraşmaya değmez. Zaten 13 mbps alıyorum60 download, 7 - 8 upload, 7 ping.