Yasir Aykaç
80+
- Reaksiyon skoru
- 147
evet sadece işlemci kutusu yokİşlemci, ekran kartı, anakart kutuları da gönderildi mi sistemin yanında?
evet sadece işlemci kutusu yokİşlemci, ekran kartı, anakart kutuları da gönderildi mi sistemin yanında?
sms gelmedi kargodan bile gelmedi. incehesaptan profile baktimda gördümSms'mi geldi hocam ?
hocam psu güç kablosu tahmini kaç metre ?her zamanki gibi yurtici kargo bugun teslim edemedi bana bende gidip subelerinden teslim aldim.
standart 1 metre falanhocam PSU güç kablosu tahmini kaç metre ?
Stres testine de sokun bence sistemi bir test edelim ne kadar ısınıyor diye.her zamanki gibi yurtici kargo bugun teslim edemedi bana bende gidip subelerinden teslim aldim.
Teslim alan arkadaşlar kontrol eder misiniz, ekran kartınızın geldiğindeki çekirdek frekansı ne, BIOD update yapınca kaça çıkıyor? BIOS update bu kartın performansını çok ciddi artıyor çünkü.
Her üretici de, hatta her üreticinin de her ayrı modelinde durum birbirinden farklı. Sapphire Pulse modelinde BIOS update ile bellek frekansı 14 Ghz, bizim topladığımız sistemdeki XFX Thicc II'de çekirdek frekansı artmasına rağmen bellek frekansı sabit tutulmuş (12 GHZ). Ayrıca bazı 5600 XT modellerinde çekirdek performansı 1750 MHZ kadar çıkarken, XFX'te 1650 olması lazım. Sıçrama, Sapphire modeli kadar olmayabilir bu kartta. Alan arkadaşlar test ederse daha iyi görürüz sonucu.