El Capitan Kullanıcıları Kulübü

ee kimin elinde şuan sistem var? :devilish:

İnstagram sayfalarına baktım. Hep aynı şikayet tesimat süreleri çoooooooooooooooook uuuuuuuuuuzzzzzzzzuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn. 2 ay önceden verin siparişi anca gelir falan yazmış insanlar :D:D

her zamanki gibi yurtici kargo bugun teslim edemedi bana bende gidip subelerinden teslim aldim.

Ekler

• IMG_20200430_160313.webp
    IMG_20200430_160313.webp
    633.9 KB · Hit: 149
Arkadaşlar as zaman kaldı inşallah yakında alırız sistemleri . Ilerde sorularımız olursa diye telegram gelmek isteyen buyursun.

t.me/elcapitansohbet

her zamanki gibi yurtici kargo bugun teslim edemedi bana bende gidip subelerinden teslim aldim.
Stres testine de sokun bence sistemi bir test edelim ne kadar ısınıyor diye. :D

Teslim alan arkadaşlar kontrol eder misiniz, ekran kartınızın geldiğindeki çekirdek frekansı ne, BIOD update yapınca kaça çıkıyor? BIOS update bu kartın performansını çok ciddi artıyor çünkü.

Teslim alan arkadaşlar kontrol eder misiniz, ekran kartınızın geldiğindeki çekirdek frekansı ne, BIOD update yapınca kaça çıkıyor? BIOS update bu kartın performansını çok ciddi artıyor çünkü.
average-fps_1920_1080.webp

power-maximum.webp

perforamns artışı kadar güç tüketimi de artıyor tabi. :ROFLMAO:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
perforamns artışı kadar güç tüketimi de artıyor tabi. :ROFLMAO:
Her üretici de, hatta her üreticinin de her ayrı modelinde durum birbirinden farklı. Sapphire Pulse modelinde BIOS update ile bellek frekansı 14 Ghz, bizim topladığımız sistemdeki XFX Thicc II'de çekirdek frekansı artmasına rağmen bellek frekansı sabit tutulmuş (12 GHZ). Ayrıca bazı 5600 XT modellerinde çekirdek performansı 1750 MHZ kadar çıkarken, XFX'te 1650 olması lazım. Sıçrama, Sapphire modeli kadar olmayabilir bu kartta. Alan arkadaşlar test ederse daha iyi görürüz sonucu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,848
Üyeler
186,114
Son üye
ilaydaatemizz
Geri