Hızımı 8 mbps' e sabitliyorlar

baybars32

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba, daha önce Türk Telekom kullanıyordum ve 16 mbps sözleşmeme rağmen alt yapı yetersiz diyerek 8 e sınırlandırıyorlardı. Şimdi türknet' e geçtim. İlk gün 10 mbps' e sınırlandırdılar ve gayet iyiydi internetim. 2. gün hemen 8' e sabitlediler yine. Bunu engellemenin bir yolu yok mu? Kafalarına göre internetimin hızını sabitliyorlar. Anıyorum alt yapı yetersiz diyorlar fakat 10 mbps gayet iyi bir şekilde alıyorum.

Ekler

• resim_2021-01-22_120542.png
    resim_2021-01-22_120542.png
    28.5 KB · Hit: 59
Merhaba, daha önce Türk Telekom kullanıyordum ve 16 mbps sözleşmeme rağmen alt yapı yetersiz diyerek 8 e sınırlandırıyorlardı. Şimdi türknet' e geçtim. İlk gün 10 mbps' e sınırlandırdılar ve gayet iyiydi internetim. 2. gün hemen 8' e sabitlediler yine. Bunu engellemenin bir yolu yok mu? Kafalarına göre internetimin hızını sabitliyorlar. Anıyorum alt yapı yetersiz diyorlar fakat 10 mbps gayet iyi bir şekilde alıyorum.
Kardeşm bende ilk başta 16nın hepsini alıyordum sonradan 12ye düşürdü 2 ay snrada 8e düşürdü utanmasalar 4 verecekler telefonda tartıştığım için 8de bıraktılar. 16lık pakette 8 alıyorsan 8lik pakete geç fiyatta ucuzlamış olur hem.

Kardeşm bende ilk başta 16nın hepsini alıyordum sonradan 12ye düşürdü 2 ay snrada 8e düşürdü utanmasalar 4 verecekler telefonda tartıştığım için 8de bıraktılar. 16lık pakette 8 alıyorsan 8lik pakete geç fiyatta ucuzlamış olur hem.
Malesef yapmıyorlar zaten türknet' de sabit fiyat 85 tl diye biliyorum.
Bak ben de 1 ay öncesinde 100Mbps pakete geçtim ama 1 ay sonra yani 2 gün önce benim hattım da çöktü yani dayanamadı.
Burada bir sabitleme yok. Ankastreden modeme gelen kabloda sorun vardır.
Onlıne işlemlerden arıza kaydı bıraktım, şuan dönüş yaptılar tekrar 10 mbps' e sabitlemişler. Eğer kabloda sorun varsa düzeltsinler diyeceğim ama Elon Musk' ın uyduları göndermesi daha hızlı olur diye düşünüyorum. Yazık cidden 2 mbps internetin peşine düşecek konuma getirdiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,524
Üyeler
189,103
Son üye
Akbulut20
Geri