yapmaz.Arkadaşlar rtx 2070super için madencilerden biri 5700 TL teklif etti almaya geliyor bende 7000 TL'ye rtx 3070 almayı planlıyorum 1440p de r7 3800x darboğaz yaparmı
Hocam pahalı alınmaz o fiyata. Eğer ucuza almak istersen:Arkadaşlar rtx 2070super için madencilerden biri 5700 TL teklif etti almaya geliyor bende 7000 TL'ye rtx 3070 almayı planlıyorum 1440p de r7 3800x darboğaz yaparmı
forum.donanimarsivi.com
Hocam bekleyemem 15 gün tatil geldi ve stokgeldimi diye bakamamHocam pahalı alınmaz o fiyata. Eğer ucuza almak istersen:
🔥İndirim - Amazon TR'den Ucuza Ekran Kartı Alma Fırsatı [GÜNCEL 2021]
Bitcoin'in orantısız değer patlaması yaşaması gaming ekran kartlarının fiyatının artmasına neden oldu. Özellikle rtx 30XX serisi ekran kartlarının rtx 20XX serilerine göre ucuz ve performanslı olması + AMD rx 6XXX serisinin mining performansının düşük kalması Nvidia'yı piyasada tekel haline...forum.donanimarsivi.com
Beklemenize gerek yok anlattığım yöntem günde 2-3 sefer uygulanabiliyor. Tüm gün pc başındaysanız sizin için zor olmayacaktır.Asus TUF-RTX3070-O8G-GAMING 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartları En uygun fiyatlarla kovalaa.com'da!
Asus TUF-RTX3070-O8G-GAMING 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartları en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Kovalaa.com'dan satın alın! Hemen indirimli fiyatla sipariş verin, kapınıza gelsin!www.kovalaa.com
bu site güvenilir mi? ve hangisiPalit RTX3070 GAMINGPRO 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartları En uygun fiyatlarla kovalaa.com'da!
Palit RTX3070 GAMINGPRO 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartları en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Kovalaa.com'dan satın alın! Hemen indirimli fiyatla sipariş verin, kapınıza gelsin!www.kovalaa.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bekleyemem 15 gün tatil geldi ve stokgeldimi diye bakamam
Teslimat süresi 4 haftada ile 1 hafta arasında değişir.kaç günde gelir arkadaşımdan mining yaptığı kartı aldımda çocuk bekliyorda
yok hocam zaten 1 aylık para verdim sıkıntı değil o zamn peki o rtx 3070 önerdiğinz varmıTeslimat süresi 4 haftada ile 1 hafta arasında değişir.
Ama bence fazla para vermektense beklemeye değer.
Tabi süreniz kısıtlı ve şimdi almanız gerekiyorsa da siz bilirsiniz.
Aslına bakarsan hepsi aynı. 3 fanlı, fiyatı ucuza bulduğunuzu alın. Pny, Asus, MSI, Palit, Evga... fark etmez.yok hocam zaten 1 aylık para verdim sıkıntı değil o zamn peki o rtx 3070 önerdiğinz varmı
hocam gigabyte beğendim ama böyle bişey yazıyorAslına bakarsan hepsi aynı. 3 fanlı, fiyatı ucuza bulduğunuzu alın. Pny, Asus, MSI, Palit, Evga... fark etmez.
| Grafik Yardımcı İşlemcisi | NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti |
| Video Çıkışı Arayüzü | VGA |
| Grafik İşlemci Üreticisi | NVİDİA |
Link var mı?hocam gigabyte beğendim ama böyle bişey yazıyor
Grafik Yardımcı İşlemcisi NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti
Video Çıkışı Arayüzü VGA Grafik İşlemci Üreticisi NVİDİA