Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,569
Bu üsluba rağmen sana kimse yardım etmez.Daha iyi çünkü prenses
Bu üsluba rağmen sana kimse yardım etmez.Daha iyi çünkü prenses
Daha iyi çünküFanboy'luk yapmadan düzgünce sebep belirtsen?
Sebep? Düzgün sebep belirtin tamam diyelim.Okadar intelle gelmeyin dedim sen hala savunuyorsun ya sadece amd işlemcili pc onerisi istiyorum cok basit
Neye göre?Daha iyi çünkü
Ben de diyorum ki "güzel kardeşim", neden sadece AMD diye belirtiyorsun. Düzgün bir sebep vermeden AMD daha iyi AMD önerin diyor arkadaş.bence senın okudugunu anlamanda sorunun var guzel kardesım. adam sadece amd pc toplar mısınız demıs daha sebebını sormana gerek yokmus kı
Seni ilgilendiren bir durum yok.bence senın okudugunu anlamanda sorunun var guzel kardesım. adam sadece amd pc toplar mısınız demıs daha sebebını sormana gerek yokmus kı
şaka mısın kardeşim bu bütçeye 3600 alabilirsin amdden ama i5 10400f hem çok daha ucuz hem de aynı performansı veriyor fanboyluğuna başlatmaOkadar intelle gelmeyin dedim sen hala savunuyorsun ya sadece amd işlemcili pc onerisi istiyorum cok basit
Ne konuda? Hangi işlemciler? Ryzen 9 5900X ile i3 10100F de karşılaştırıyor olabilirsin?Daha iyi çünkü
+1şaka mısın kardeşim bu bütçeye 3600 alabilirsin amdden ama i5 10400f hem çok daha ucuz hem de aynı performansı veriyor fanboyluğuna başlatma
1050ti mı 5800 e? şakaysa komik değilse daha komik.https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/G8CCBM7Z denedik ama kasa yok onu sen karar verirsin artık napıyım xd
uygunsuz dil kullanımından raporladımDaha iyi çünkü prenses
+1uygunsuz dil kullanımından raporladım![]()