5850₺ AMD Sistem Önerisi

KKJFŞAKDFŞAKDŞA Hala orda mısın ya?
Konu sahibine ithafen dedim. Sana bir şey demedim.
Orada değildim de anasayfa da görünce aklıma geldi. Senin de bir şey yazmadığını görünce yazmak istedim.

Tamamdır, anladım şimdi sağol.

Anasayfama çıktı baktım da benim gibi gerçek hayatta cidden aşırı sakin olan birini bile sinirlendirmeyi başardın helal olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu konuyu açana dedim

Aah aah, bitirdiniz beni Ryzen fanboyları. Dimi a me de graldır fiyat performanstır intel çöp olm bi de intel gazık rayzın al

Aah aah, bitirdiniz beni Ryzen fanboyları. Dimi a me de graldır fiyat performanstır intel çöp olm bi de intel gazık rayzın al bro dimi
şimdi ben fanboy filan değilim videolarını izliyorum internetten bakıyorum çoğunluk amd diyor bende buna inanıyorum bilgisayar uzmanı değlim

AMD'ciyim ama cidden intel şu an bu durumda daha iyi
Hala Intel'in neden yaptığını anlamadığım işleri var ama özellikle düşük ve orta bütçede İ3 10100F- i5 10400f- 10600 ve 10600KF baya F/P işlemciler. Hala ''parası olan intel alsın a me de ucuz ve ii baya'' diyenler var fiyatlardan haberleri yok galiba :D

Hala Intel'in neden yaptığını anlamadığım işleri var ama özellikle düşük ve orta bütçede İ3 10100F- i5 10400f- 10600 ve 10600KF baya F/P işlemciler. Hala ''parası olan intel alsın a me de ucuz ve ii baya'' diyenler var fiyatlardan haberleri yok galiba :D
yakın zamanda pc alacam ve bence piyasadaki en zor bulunan ve en f/p işlemci ryzen 3 3300x ama intel araştırmadım yine boş laf atmayın

şimdi ben fanboy filan değilim videolarını izliyorum internetten bakıyorum çoğunluk amd diyor bende buna inanıyorum bilgisayar uzmanı değlim
Kim AMD diyor söyler misin? Bazı cahiller var bilgisayarla yeni tanışmış ve herkes ryzen işlemci kullanınca ve insanlar ryzen i övünce hemen AMD çok iyi sanıp herkese ''a me de fiyat pefomans intel paalı'' diyen 10 yaşında bilgisayardan azıcık anlayan kişiler diyorsa kanmayın. Ama testler falan AMD daha performanslı diyorsa o zaman tamam. Fakat özellikle Donanım Arşivi'nin 1 yıl önce çektiği ve Intel 9. nesili eleştirdiği videoyu izleyip Intel 10. nesile de ön yargılı yaklaşanlar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yakın zamanda pc alacam ve bence piyasadaki en zor bulunan ve en f/p işlemci ryzen 3 3300x ama intel araştırmadım yine boş laf atmayın
Boş laf atmıyoruz. 3300X baya F/P ona lafım yok ama stokları bitti. O yokken onun yerine Intel'in yeni F/P işlemcileri çıktı ve F/P açısından çok başarılı modelleri var Intel'in. Hem AMD tekel olunca fiyatları da arttırdı şu anda fiyat olarak da Intel avantajlı.

Kim AMD diyor söyler misin? Bazı cahiller var bilgisayarla yeni tanışmış ve herkes ryzen işlemci kullanınca ve insanlar ryzen i övünce hemen AMD çok iyi sanıp herkese ''a me de fiyat pefomans intel paalı'' diyen 10 yaşında bilgisayardan azıcık anlayan kişiler diyorsa kanmayın. Ama testler falan AMD daha performanslı diyorsa o zaman tamam. Fakat özellikle Donanım Arşivi'nin 1 yıl önce çektiği ve Intel 9. nesili eleştirdiği videoyu izleyip Intel 10. nesile de ön yargılı yaklaşanlar var.
Kanka sende başka markaların fanboyusun sanki? (İntel hariçte düşün)

kanka gigabyte den tiksiniyor yazmışsın hayalindeki sistemnde gigabyte var

Geri