JassasJ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 525
im sorry bro but im not cryinghayır ingilizce yazınca tırt oldum bide şansımı boyle deniyim dedim
im sorry bro but im not cryinghayır ingilizce yazınca tırt oldum bide şansımı boyle deniyim dedim
ne alkaim sorry bro but im not crying
Çok güzel olmuş bir daha toplama.https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/G8CCBM7Z denedik ama kasa yok onu sen karar verirsin artık napıyım xd
kendi yazdığın şeye mi tırt oldun? .Dben cry yazınca tırt oldum bide türkçe yazarak şansımı deneyeyim
Forumun sahibi 10400f öneriyor ya troll bu ne fanboyu.Bu forumun sahibi bile intel oyun odaklı amd hek konuda iyi diyor isim vermeyecem izlediğim diğer insanlarda
sen beni tırt ettinkendi yazdığın şeye mi tırt oldun? .D
toplayamam üşeniyorum, bana ısınman umurumda değil dostum daha çok R yapmaya çalışıyorsun gibi geliyor.tm microty konuya donelim sana ısındım 5850 TL pc hazır ya da toplama onerirmisin
emre baştanmı okuyon yaForumun sahibi 10400f öneriyor ya troll bu ne fanboyu.
tm microty konuya donelim sana ısındım 5850 TL pc hazır ya da toplama onerirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen beni tırt ettin
3 sayfa baktım.emre baştanmı okuyon ya
bak ban yemekten korkuoyrum küfür etmiyorum boş yapma yanitoplayamam üşeniyorum, bana ısınman umurumda değil dostum daha çok R yapmaya çalışıyorsun gibi geliyor.