Torrent Oyunlar Hakkında

Paran yoksa ve oynamak istiyorsan tercih meselesi.
paran yoksa oynamamalısın. bunlar lüks tüketimdir. paranız yoksa "çalmanız" tercih olmaz, hırsızlık olur. bu arada 200 tl veremedim ve oynamadım. sizin için belki saçma ama emek hırsızlığından daha iyidir.

yani bence indirme virüs lü oluyorlar genelde ve yapımcılara ayıp oluyor adamlar uğraşıyor paralı satıyor sen bedava alıyorsun yazık

çok ilginç. siz kaynak belirtilmeden yazı kullanılmasına da tercih dersiniz galiba. bu bir tercih değil yasal açıdan suçtur, emek hırsızlığıdır.
O değilde

Paramızın eriyip gitmesine
Birilerinin din iman deyip zenginliğine zenginlik katmasına bu konuya ses çıkattığınız kadar ses çıkartıyor musunuz yada ne yapıyorsunuz merak ediyorum...

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Herkesin orijinal oyuna para verecek durumu olmayabilir hemen atağa geçmeyin.Arkadaş illa ki korsan indirmek istiyorsa sorumluluğu zaten almış demektir.

O değilde

Birilerinin din iman deyip zenginliğine zenginlik katmasına bu konuya ses çıkattığınız kadar ses çıkartıyor musunuz yada ne yapıyorsunuz merak ediyorum...
Paramızın değer kaybetmemesi için millet ne kadar uğraşsa da ülkenin başındaki insanlar bir şey yapmadıkça bir şey olmuyor.

paran yoksa oynamamalısın. bunlar lüks tüketimdir. paranız yoksa "çalmanız" tercih olmaz, hırsızlık olur. bu arada 200 TL veremedim ve oynamadım. sizin için belki saçma ama emek hırsızlığından daha iyidir.
Birincisi arkadaş küçük olabilir. Çalışmadığı için ve geliri olmadığı için alıcak parası olmayabilir. Lütfen şu oyunları babanızın gibi savunmayın. Amerikada değil türkiyede yaşıyoruz. Bir oyunun 300 400 lira olduğu bir yerde yaşıyoruz. İsteyen istediğini yapar, sen onu emek hırsızı olarakta görebilirsin başka bir şeyde.konuda adama yardım etmeyip duyar kasıcaksan yazma git başka konularda boş yap.

O değilde

oyunun yapımcısı yerli bir şirket olmadığı için bizim paramızın değer kaybı onların umurunda olmaz.
ancak sizin dediğiniz konu ile bu konu çok farklı konular, bağdaştırmak yanlış.
ben ise sandıkta elimden geleni yapıyorum.

Herkesin orijinal oyuna para verecek durumu olmayabilir hemen atağa geçmeyin.Arkadaş illa ki korsan indirmek istiyorsa sorumluluğu zaten almış demektir.
ama şöyle düşün sen bir oyun yapıyorsun ve diyelimki 50 tl lik oyun biri geliyor senin oyununu bedava alıyor ne hissedersin

duyar kasmak ve boş yapmakla suçlandığım için konuyu daha fazla uzatmayacağım. umarım bunu diyen arkadaşların da "emek verip, mesai ve para harcadıkları" bir ürün başkaları tarafından çeşitli bahaneler ile "haksız" ve "bedeli ödenmeden" kullanılır.

duyar kasmak ve boş yapmakla suçlandığım için konuyu daha fazla uzatmayacağım. umarım bunu diyen arkadaşların da "emek verip, mesai ve para harcadıkları" bir ürün başkaları tarafından çeşitli bahaneler ile "haksız" ve "bedeli ödenmeden" kullanılır.
Merak etme bende çalışıyorum alnımın teriyle gidip oyun alıyorum. Fakat başkasına gidip emek hırsızı demiyorum.

ama şöyle düşün sen bir oyun yapıyorsun ve diyelimki 50 TL lik oyun biri geliyor senin oyununu bedava alıyor ne hissedersin
Onu bilemem arkadaşın kendisine kalmış bir şey tercih meselesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,686
Üyeler
188,298
Son üye
rzgr yldz
Geri