Paylaşımlı Ekran Kartı

tabii ki Alıntıyı görüntüle Ramim normalde 32 şuan 16gb başka bir kasada kullanıyorum .
Teşekkürler. Benim de anlatmak istediğim bu işte. Benim size attığım fotoğrafta da gördüğünüz gibi ekran kartı bellek kullanımı %0 yani direkt olarak ram'i kullanıyor. Mesela sizin bellek kullanımınız düşük çünkü ekran kartı kendi belleğinde işliyor.

tabii ki Alıntıyı görüntüle Ramim normalde 32 şuan 16gb başka bir kasada kullanıyorum .
Şuan fark ettim cpu 4ghz çalışıyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060s hayallerim...
Kanka sana tavsiyem amd den uzak dur, e paran için kendin çalış ama internet üzerinden çalış şuan Allah a şüküt kendi satış sistemimi kurdum ve ortalama günlük 200 150 kazanıyorum .

Senin sorunun cevabı şu şekilde; windows ekran kartını kullanır ama çok az miktarda (örn: %1) gibi ama her hangi bir oyuna girip baktığında görebilirsin ekran kartını kullandığını.
yani aslında 8gb'lık bir ram'in oyuna girmeden %50-60 kullanımı normal mi. Arka planda da bir kaç uygulama açık neticede.

Teşekkürler. Benim de anlatmak istediğim bu işte. Benim size attığım fotoğrafta da gördüğünüz gibi ekran kartı bellek kullanımı %0 yani direkt olarak RAM'i kullanıyor. Mesela sizin bellek kullanımınız düşük çünkü ekran kartı kendi belleğinde işliyor.
Kusura bakma yeni fark ettim ,driverlerin hepsini güncelle , çipset driverleri de kur

yani aslında 8gb'lık bir RAM'in oyuna girmeden %50-60 kullanımı normal mi. Arka planda da bir kaç uygulama açık neticede.
Normal

Teşekkürler. Benim de anlatmak istediğim bu işte. Benim size attığım fotoğrafta da gördüğünüz gibi ekran kartı bellek kullanımı %0 yani direkt olarak RAM'i kullanıyor. Mesela sizin bellek kullanımınız düşük çünkü ekran kartı kendi belleğinde işliyor.
Bak benimkide aynı şekilde 8gb ram ama yarısı kullanılıyor.

Ekler

• Ek Açıklama 2020-05-01 221742.webp
    Ek Açıklama 2020-05-01 221742.webp
    36.4 KB · Hit: 52
Senin sorunun cevabı şu şekilde; windows ekran kartını kullanır ama çok az miktarda (örn: %1) gibi ama her hangi bir oyuna girip baktığında görebilirsin ekran kartını kullandığını.
Şu anda oyun açık ve kullanım yüzdeleri böyle;

Bak benimkide aynı şekilde 8gb RAM ama yarısı kullanılıyor.
Peki her hangi bir işlem, oyun açık mı. Benim çünkü en son size attığım resimde ekran kartı kullanımı hala 0 görünüyor ve oyun açık

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    36.2 KB · Hit: 78
Şu anda oyun açık ve kullanım yüzdeleri böyle;

Peki her hangi bir işlem, oyun açık mı. Benim çünkü en son size attığım resimde ekran kartı kullanımı hala 0 görünüyor ve oyun açık
Bak fark ettiysen dalgalanmalar var oyundan çıktığın zaman ekran kartını kullanmayı bırakır, şuan opera açık discord açık steam açık başka program açık değil yani.

Geri