Paylaşımlı Ekran Kartı

tabii ki Alıntıyı görüntüle Ramim normalde 32 şuan 16gb başka bir kasada kullanıyorum .
Teşekkürler. Benim de anlatmak istediğim bu işte. Benim size attığım fotoğrafta da gördüğünüz gibi ekran kartı bellek kullanımı %0 yani direkt olarak ram'i kullanıyor. Mesela sizin bellek kullanımınız düşük çünkü ekran kartı kendi belleğinde işliyor.

tabii ki Alıntıyı görüntüle Ramim normalde 32 şuan 16gb başka bir kasada kullanıyorum .
Şuan fark ettim cpu 4ghz çalışıyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060s hayallerim...
Kanka sana tavsiyem amd den uzak dur, e paran için kendin çalış ama internet üzerinden çalış şuan Allah a şüküt kendi satış sistemimi kurdum ve ortalama günlük 200 150 kazanıyorum .

Senin sorunun cevabı şu şekilde; windows ekran kartını kullanır ama çok az miktarda (örn: %1) gibi ama her hangi bir oyuna girip baktığında görebilirsin ekran kartını kullandığını.
yani aslında 8gb'lık bir ram'in oyuna girmeden %50-60 kullanımı normal mi. Arka planda da bir kaç uygulama açık neticede.

Teşekkürler. Benim de anlatmak istediğim bu işte. Benim size attığım fotoğrafta da gördüğünüz gibi ekran kartı bellek kullanımı %0 yani direkt olarak RAM'i kullanıyor. Mesela sizin bellek kullanımınız düşük çünkü ekran kartı kendi belleğinde işliyor.
Kusura bakma yeni fark ettim ,driverlerin hepsini güncelle , çipset driverleri de kur

yani aslında 8gb'lık bir RAM'in oyuna girmeden %50-60 kullanımı normal mi. Arka planda da bir kaç uygulama açık neticede.
Normal

Teşekkürler. Benim de anlatmak istediğim bu işte. Benim size attığım fotoğrafta da gördüğünüz gibi ekran kartı bellek kullanımı %0 yani direkt olarak RAM'i kullanıyor. Mesela sizin bellek kullanımınız düşük çünkü ekran kartı kendi belleğinde işliyor.
Bak benimkide aynı şekilde 8gb ram ama yarısı kullanılıyor.

Ekler

• Ek Açıklama 2020-05-01 221742.webp
    Ek Açıklama 2020-05-01 221742.webp
    36.4 KB · Hit: 52
Senin sorunun cevabı şu şekilde; windows ekran kartını kullanır ama çok az miktarda (örn: %1) gibi ama her hangi bir oyuna girip baktığında görebilirsin ekran kartını kullandığını.
Şu anda oyun açık ve kullanım yüzdeleri böyle;

Bak benimkide aynı şekilde 8gb RAM ama yarısı kullanılıyor.
Peki her hangi bir işlem, oyun açık mı. Benim çünkü en son size attığım resimde ekran kartı kullanımı hala 0 görünüyor ve oyun açık

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    36.2 KB · Hit: 78
Şu anda oyun açık ve kullanım yüzdeleri böyle;

Peki her hangi bir işlem, oyun açık mı. Benim çünkü en son size attığım resimde ekran kartı kullanımı hala 0 görünüyor ve oyun açık
Bak fark ettiysen dalgalanmalar var oyundan çıktığın zaman ekran kartını kullanmayı bırakır, şuan opera açık discord açık steam açık başka program açık değil yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,124
Üyeler
186,849
Son üye
karolinprom
Geri